وی
اضافه کرد: میزان جوجه ریزی با قیمت جوجه یک روزه و قیمت مرغ زنده ارتباط
مستقیم دارد و با توجه به پائین بودن قیمت جوجه یک روزه، با افزایش قیمت
مرغ زنده، میزان جوجه ریزی فارمهای گوشتی نیز بیشتر می شود و در نتیجه عرضه
مرغ زنده در بازار افزایش یافته و باعث کاهش قیمت گوشت سفید می شود.
لطفی
یادآورشد: در این راستا در دوره بعد فارمها از جوجه ریزی خودداری کرده و
این بار سبب افزایش قیمت می شود که با ادامه این روند، این صنعت همیشه با
بی ثباتی قیمت ها و میزان جوجه ریزی در فارمها مواجه می شود.
مدیر
جهاد کشاورزی شهرستان آبیک با اشاره به طرح ساماندهی جوجه یک روزه بیان
کرد: این طرح باعث متعادل شدن قیمت جوجه یک روزه در طول سال، ایجاد تعادل
در عرضه و تقاضا، قابل دسترس شدن جوجه یک روزه برای کلیه پرورش دهندگان می
شود.
لطفی یادآورشد: رسیدن به استانداردهای کیفی،برقراری ارتباط بین
مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، ساماندهی و ارتقای کیفی سیستم حمل و نقل در
راستای کاهش ضایعات و عرضه جوجه یک روزه استاندارد و ایجاد بیمه کامل
اجباری برای جوجه یک روزه تا پایان دوره پرورش از دیگر مزایای این طرح است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.