به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛منصور
حاج سید جوادی افزود: با اجرای طرح آمارگیری از کلنی های زنبور عسل استان
قزوین امسال در استان ۶۴۳ هزار و ۳۸۹ کیلوگرم عسل از کندوها استحصال و
تولید شده است که نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد افزایش داشته است. معاون
بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: براساس
سرشماری انجام شده در سال جاری این میزان عسل در۸۷ هزار و ۸۲۲ کندو تولید
شده است.
حاج سید جوادی اظهارداشت: از این تعداد کلنی در حال حاضر
۴۷ هزار و ۵۹۵ کندو در شهرستان قزوین، ۱۰ هزار و ۴۸۲ کندو در شهرستان بوئین
زهرا، ۱۰ هزار و ۷۸۲ کندو در شهرستان آبیک، چهار هزار و ۵۴ کندو در
شهرستان البرز، پنج هزار و ۱۰۰ کندو در شهرستان تاکستان، ۹ هزار و ۸۰۴ کندو
در شهرستان آوج قرار دارد.
وی بیان کرد: همچنین تعداد زنبورداران استان یک هزار و ۵۹۰ نفر و افراد شاغل در زنبورستانهای استان نیز یک هزار و ۶۵۴ نفر است.
حاج
سید جوادی در ادامه به خواص عسل اشاره کرد و افزود: عسل خواص درمانی زیادی
دارد که جلوگیری از عفونت معده و روده، خون سازی، برطرف کننده یبوست و
مسکن درد، کمک به رفع خستگی، افزایش کلسیم خون از مزایای آن است.
وی
افزود به منظور افزایش کیفیت محصول و نیز میزان تولید زنبورعسل در سالهای
گذشته از سوی معاونت بهبود تولیدات دامی نسبت به توزیع ملکه زنبورعسل اصلاح
شده، موم و شکر اقدام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد
کشاورزی استان قزوین عملیات ثبت و رکوردگیری از کند وهای زنبور عسل، توزیع
ملکه اصلاح نژاد شده و برگزاری کلاسها و کارگاه های آموزشی از مهمترین
برنامه های سال جاری برای زنبور داران استان عنوان کرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.