به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ امان الله باقریان با اشاره به اینکه شهرستان دزفول دارای امتیاز ویژه
ای از نظر آب و هوایی برای رشد و توسعه ماهیان خاویاری می باشد خاطرنشان کرد:
پرورش ماهیان خاویاری با همکاری بخش خصوصی در این شهرستان رو به گسترش است.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود بهمن ماه امسال بین
4 تا 5 تن ماهی از مزرعه پرورش ماهی خاویاری حنطوش زاده دزفول برداشت گردد.
باقریان اذعان کرد: طبق بررسی شیلات، آب دزفول از کیفیت
بالایی برخوردار است که به رغم ارزش غذایی بالا و اقتصادی فراوان تبلیغاتی در این
خصوص صورت نگرفته است.
مسئول پرورش ماهیان خاویاری اداره کل شیلات خوزستان
به مزیت پرورش ماهی خاویاری اشاره کرد و افزود: گوشت ماهی خاویاری تولید دزفول در
مقایسه با ماهیان خاویاری شمال کشور از کیفیت بهتری برخوردار است.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش ماهیان خاویاری از
نظر سیاسی نیز حایز اهمیت است اذعان داشت: آب بهای تولید این ماهیان بسیار سنگین
است.
امان الله باقریان به ارزش جهانی تولید ماهیان خاویاری
و حمایت از طرح های پرورش این ماهی در کشور تاکید کرد.
شایان ذکر است نخستین واحد پرورش ماهی خاویاری
خوزستان آبان ماه سال 1391 در زمینی به مساحت 2 هزار و 400 متر در دزفول به بهره
برداری رسید و فیل ماهی، ازون برون، شیپ و سیبری از جمله ماهیان خاویاری هستند که
در این واحد پرورش داده می شود.
شرایط جوی و دمای مناسب هوای دزفول شرایط رشد و
پرورش ماهیان خاویاری را در این منطقه فراهم کرده به طوریکه رشد و تولید این ماهی
در دزفول 2 برابر میانگین کشور است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/ب