به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی ای بی سی نیوز؛ فرانسه جمعه شب با شش حمله تروریستی از سوی داعش مواجه شد که بالاترین آمار تلفات انسانی را پس از جنگ جهانی دوم برای این کشور به ارمغان آورد. بدون شک انتخاب فرانسه به عنوان کشور قربانی عملیات تروریستی داعش به اقدامات پاریس در سوریه بیارتباط نیست.
حملات هوایی جنگندههای فرانسوی به مواضع داعش در سوریه موجب شد ترویستها این کشور را مستحق مجازات بدانند. "فرانسوا اولاند،" رئیس جمهور فرانسه،" نیز ماه گذشته اذعان کرده بود پس از بمباران فراوان پایگاههای داعش در سوریه نگران است، اعضای فرانسوی این گروه تروریستی به خانه بازگردند، در فکر انتقام باشند. به گفته اولاند، بازگشت اعضای افراطی به کشور شبیه کاشتن بمب در گوشه و کنار فرانسه است.
با این حال "مانوئل والس،" نخست وزیر فرانسه، پس از انجام حملات تروریستی پاریس با قاطعیت اعلام کرد حضور نظامی این کشور در سوریه برای نابودی داعش ادامه خواهد داشت. هنوز جزئیات بسیاری از حملات جمعه شب پاریس مجهول باقی مانده است؛ اما مروری بر اقدامات فرانسه علیه داعش نشان میدهد چرا تروریستها پاریس را مستحق مجازاتی سنگین میدانند.
هدف قرار دادن پایگاههای داعش و تجهیزات استخراج نفت
حملات پاریس فقط یک هفته بعد از آن اتفاق افتاد که فرانسه اعلام کرد پایگاههای جدید متعلق به داعش را شناسایی کرده است و حملات موشکی خود را بر نابودی این پایگاهها و تجهیزات استخراج نفت داعش متمرکز خواهد کرد. فرانسه قصد داشت منابع تامین مالی داعش را کاملا نابود کند.
فرانسه سال گذشته به ائتلاف آمریکایی پیوست تا با داعش مقابله کند.
انتقال ناو هواپیمابر به خلیج فارس
فرانسوا اولاند در ماه میلادی جاری اعلام کرد یک ناو هواپیمابر به خلیج فاری منتقل خواهد کرد تا در زمان نیاز به جنگندههایی که در عراق و یا سوریه مشغول جنگ با داعش هستند، کمک کند. فرانسه 12 جت جنگی در پایگاههای هوایی امارات متحده عربی و اردن مستقر کرده است که تاکنون چند بار در عملیات علیه داعش در شرق سوریه حضور داشتهاند.
حضور 600 جنگجوی فرانسوی در سوریه و عراق
آمارهای دولتی نشان میدهد 600 تبعه فرانسوی در سوریه و عراق به داعش پیوستهاند و فرانسوا اولاند تهدید کرد در صورت بازگشت این افراد به فرانسه، بازداشت و محاکمه خواهند شد. تروریستهای فرانسوی که میدانند در بازگشت به خانه برخورد خشنی با آنها خواهد شد انگیزه خوبی برای انتقامگیری دارند.
اصرار فرانسه بر تغییر دولت در سوریه
فرانسه یکی از مخالفان سرسخت "بشار اسد،" رئیس جمهور سوریه، است و هیچ راهی به جز برکناری دولت وی را نمیپذیرد. فرانسوا اولاند در این باره گفته بود: نمیتوان همراه با بشار اسد آیندهای برای سوریه متصور شد. تروریستهای داعش طرفدار اسد نیستند؛ اما فرانسه را مانعی بر سر تحقق اهداف خود در سوریه میبینند. داعش مایل نیست با برکناری اسد، دولت جدیدی روی کار آید که مورد تایید غرب باشد و باز هم با استقرار خلیفه خودخوانده داعش مخالفت کند.
در این حملات، که گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت،129 نفر کشته و 352 نفر زخمی شدند که وضعیت 99 نفر از آنها وخیم است.
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
حتما قبلش میدونستن تروریست های فرانسوی دردسر ساز میشن وگرنه فرانسه که دلش واسه مسلمانان نسوخته