به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز قزوین ؛کودکان زیر هشت سال شامل این طرح می شوند که این فرصتی طلایی در پرورش کودک است و با اجرای آن، کودکانی که شامل طرح می شوند، باهوش تر خواهند شد.
این طرح به صورت نمونه آزمایشی(پایلوت) در شهرستان تاکستان اجرا می شود .
به گفته دکتر ناهید یزدی ، مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین این طرح 10 گام دارد و برای انجام آن، ابتدا باید وضعیت اولیه و موجود را سنجید، تا پس از مداخله و اجرای طرح بتوان ارزیابی صحیحی داشت.
دکتر یزدی اضافه کرد : در این طرح ، یکی از موارد، عدالت است که البته به معنی برابری نیست، بلکه به ایجاد شرایط یکسان برای رشد مساوی همه کودکان اشاره دارد و شاید برای برقراری این مساوات، نیاز باشد به کودکی، سهم بیشتری اختصاص یابد .
وی افزود : برای شکوفایی استعداد در بچه ها مطابق با «برنامه تکامل ابتدای دوران کودکی» باید کودک زیر پنج سال 10 کتاب داشته باشد و والدین برای او کتاب بخوانند.
دکتر سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم از همکاری 37 نهاد دولتی در اجرای این طرح خبر داد .
وی نقش ارگانها را حمایت از پدران و مادران و آموزش انها عنوان کرد .
دکتر جلال رحمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان تاکستان هم گفت : کم توجهی به کودکان، سبب گرفتار شدن آنان به معضلات اجتماعی و خانوادگی در دوران بزرگسالی خواهد شد .
« طرح تکامل ابتدای دوران کودکی (ECD) » حاصل تلاش 15 ساله وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی، است که در تیر ماه سال 1392 در شورای عالی سلامت کشور به تصویب رسید.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ت