به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، احمد محمدزاده در جلسه کارگروه آرد و نان آذربایجانشرقی گفت: آموزش امری بسیار مهم بوده که باید به صورت مستمر صورت گرفته و مردم به اهمیت مصرف نان سبوسدار پی ببرند.
وی همنین با اشاره به اهمیت تهیه آرد و نان با کیفیت تاکید کرد کرد استانداری و نهادهای نظارتی در استان مصمم به برخورد با کم فروشی نانوایان و تولید نان با کیفیت در استان هستند .
احمدزاده با تاکید بر اینکه بازرسی از سوی اتحادیهها و خود کنترلی صنفها بهترین شیوه نظارتی است افزود: امیدواریم به سطحی برسیم که با کنترل کیفیت پخت نان از سوس نانوایان سطح کیفیت پخت نان افزایش یافته و میزان تخلفات به حداقل برسد.
وی همچنین تشکیل دفترچه سابقه نانوایان را به عنوان یک سند مهم در زمینه سوابق
فعالیتی و بهداشتی نانوایان دانست و خاطر نشان کرد توجه به جدیتر بودن این دفترچه و ثبت آن در
دفاتر صنوف نانوایان مهم است.
انتهای پیام/ت