به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ غلامعلی راستی در نشست کارگروه آرد و نان استان گفت: بیش از 90 درصد گندم ذخیره
شده در استان داخلی است و باید با گندم خارجی ترکیب شود تا آرد مناسب نانوایی به
دست آید.
وی با اشاره به پایین بودن قیمت جهانی گندم ، گفت: مشکلی برای تامین گندم خارجی
وجود ندارد.
راستی با بیان اینکه سبوس گیری بیش از هفت درصد گندم به دلیل اسید فیتیک سبوس، مضر
تلقی می شود و نیازمند عملیاتی برای رفع مواد سو این نوع گندم است، گفت: آرد کامل
در استان قابل استحصال است .
مدیر انجمن آردسازان استان هم با بیان اینکه مشکلی در خصوص تولید آرد در استان
وجود ندارد ، گفت:با اختلاط گندم داخلی با خارجی مشکل پائین بودن اندیکس آرد
داخلی رفع می شود.
علی نیرومند، سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت نیز با اشاره به خرید
تضمینی 374 هزار تن گندم از کشاورزان استان آذربایجان شرقی در سال جاری گفت: تمام
وجوه گندم خریداری شده تسویه شده است .
کریمی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم با اشاره به
آثار سوء مصرف جوش شیرین از جمله پوکی استخوان ، گفت: کاهش مصرف این ماده در کنار
کاهش میزان سبوس گیری آرد و استفاده از آرد کامل تاثیرقابل توجهی در بهبود سلامت
جامعه دارد.
جواد فشنگی، مدیرعامل واحد آرد سازی 'اطهر' هم با اشاره به استفاده از آرد کامل در
این واحد، گفت: ذره ای ناخالصی در آرد مورد استفاده ما وجود ندارد .
وی کمک به سلامت جامعه را در کنار برند سازی و درآمد زایی از اهداف تولید نان کامل
عنوان کرد..
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ب