به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ هدی درخشانی در همایش دیابت که در محل سالن ذکریای شهرستان رفسنجان برگزار شد، افزود: افراد دیابتی باید تا جایی که امکان دارد از مصرف غذاهای فست فودی شامل: پیتزا، قند و شیرینی، نوشابه، سوسیس و کالباس کمتر استفاده کنند چرا که این نوع غذاها در جذب قند کمک می کنند و این موجب زیان رساندن به بدن می شود.
وی تأکید کرد: فیبر موجود در سبزیجات و غلات می تواند به کنترل قند خون و دستگاه گوارش کمک و از ابتلا به سرطانهای گوارشی جلوگیری کند.
درخشانی با اشاره به اینکه سبوس سرشار از فیبر است، خاطرنشان کرد: بهتر است سبوس را از داروخانه ها و عطاری ها تهیه، سپس پودر و در انواع غذاهایی مانند: سوپ، آش، برنج و غیره مصرف کنید.
عضو انجمن دیابت ایران تصریح کرد: افراد دیابتی از بین میوه ها باید انجیر، خرما، موز و کشمش را کمتر مصرف کنند و بیشتر توت سفید، توت فرنگی و گیلاس که قند کمی دارند را استفاده کنند.
انتهای پیام/ب