غلامحسن ناصری گفت:در این جشنواره که به صورت نمادین در مجتمع آموزشی امام رضا(ع) برگزار شد،۲۵ نفر با ۴۰ نمونه غذا شرکت کردند.
وی افزود: پیام این جشنواره نقش تغذیه سالم در سلامت خانواده و جامعه بود.
انتهای پیام/ی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش بخش سندرک هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب خانوادهها به استفاده از غذای سالم و بهداشتی، پرهیز از غذاهای آماده و فست فود و روی آوردن به استفاده از محصولات کشاورزی در سفره و طبخ غذا عنوان کرد.
غلامحسن ناصری گفت:در این جشنواره که به صورت نمادین در مجتمع آموزشی امام رضا(ع) برگزار شد،۲۵ نفر با ۴۰ نمونه غذا شرکت کردند.