شركت كنندگان كارگاه طراحی پوستر، باید باموضوع علوم و فن آوری های نوين در جهان اسلام و همچنین اصول و مبانی طراحی پوستر آشنايي داشته باشند تا كارگاه سطح يكدستي پيدا كند.

جايزه مصطفی(ص) بزرگترين جايزه علمی و فناوری در جهان اسلام
به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ كوروش پارسانژاد مدیر هنری كارگاه طراحی پوستر با موضوع علوم و فن آوری های نوين در جهان اسلام درباره علت برگزاري اين رويداد هنري گفت: در راستای هر رويداد فرهنگی و هنری مانند نمایشگاه های پوستر می توان ورك شاپ تخصصي بر اساس موضوع آن رویداد برگزار کرد. كارگاه طراحی پوستر با موضوع علوم و فن آوری های نوين در جهان اسلام نيز بر این اساس شکل می گیرد تا طی آن پوسترهایی با موضوع مورد نظر در قالب یک کار گروهی (تجربه کار در کنار هم) عرضه شود.
 
اين طراح گرافیک و استاد باسابقه درباره معيارهاي شركت كنندگان در كارگاه طراحی پوستر با موضوع علوم و فن آوری های نوين در جهان اسلام توضيح داد: بعد از پايان مهلت ثبت نام در اين كارگاه با رزومه و تجربه هاي متقاضيان در حوزه گرافيك آشنا خواهيم شد و از ميان آن ها دست به انتخاب خواهيم زد. طبيعي است كه آن ها بايد آشنايي حداقلي با اين حوزه و اصول آن داشته باشند تا كارگاه سطح يكدستي پيدا كند. چراكه صرفا با برگزاري يك وركشاپ نمي توان آثار مورد قبولی دریافت کرد.  
 
پارسانژاد در پاسخ به اين كه در انتخاب آثار طراحي شده در كارگاه پوستر جايزه مصطفي(ص) كداميك از معيارهاي خلاقيت و نوآوري در ايده يا به كار گيري تكنيك و فن و رعايت اصول اهميت بيشتري دارد، گفت: هر پوستري از ايده و اجرا تشكيل مي شود و موضوع پوستر نيز در اينجا علوم و فن آوری های نوين در جهان اسلام و نقش آن در زندگي انسان امروز است. ايده و تكنيك هم دو مقوله جدا اما مکمل از هم هستند. اما به طور كلي شركت كنندگان حيطه اي را منطبق با موضوع كارگاه پي مي گيرند و ممكن است هركس سبك و سياق خاص خود را در طراحي به كار ببندد.   
 
گفتني است؛ در كارگاه طراحی پوستر با موضوع علوم و فن آوری های نوين در جهان اسلام قرار است دانشجويان شركت كننده به خلق آثاری با مضامين جايزه بزرگ علمی و فناوری مصطفي(ص) بپردازند.
 
در نهايت آثار برتر به داوری اساتيد مدعو انتخاب و به نفرات اول تا سوم جوايزی اهدا می شود. اين كارگاه هفته اول آذرماه برگزار خواهد شد.
 
جايزه مصطفی(ص) بزرگترين جايزه علمی و فناوری در جهان اسلام است كه هر دو سال يك بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر كشورهای اسلامی اعطا می شود.
 
دبيرخانه پس از بررسی آثار رسيده، افراد منتخب را برای حضور در كارگاه معرفی می کند و آثار برتر اين كارگاه علاوه بر نمايش در نمايشگاه تجسمی جايزه مصطفی(ص) در كتاب مجموعه آثار اين نمايشگاه نيز با چاپ می رسد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار