مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: موردی از استفاده "جوهر قند" در نانوایی‌های کرمانشاه نداشته ایم.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه ؛ مظفر رحمت آبادی گفت : در بازرسی‌هایی که از نانوایی‌های استان انجام شده موردی از استفاده از جوهر قند را نداشتیم.


وی با بیان اینکه استفاده از جوهر قند در نان ممنوع است، ادامه داد: البته این ماده کشنده نیست.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه استفاده از هر ماده‌ای در خمیر نان را ممنوع دانست و عنوان کرد: مصرف جوش شیرین هم ممنوع است و با هر خبازی که از جوش شیرین استفاده کند برخورد خواهد شد.

رحمت آبادی افزود: بررسی دقیق مواد اضافه شده بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است، اما اگر مواردی از تخلف مشخص شود ما سهمیه آرد آن نانوایی را قطع خواهیم کرد. اخیرانیز با یک نانوایی متخلف که از ماده‌ای مشابه جوش شیرین استفاده کرده بود برخورد و سهمیه آرد آن نانوایی قطع شد.

وی از مردم خواست درصورتی که افزودن هرگونه ماده به نان را مشاهده کردند با تلفن 124 و یا شرکت غله و خدمات بازرگانی در میان بگذارند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در ادامه از وجود 2157 نانوایی در سطح استان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد 330 نانوایی آزادپز شده اند و سهمیه آرد آزاد دریافت می‌کنند و نان را هم به قیمت آزاد می‌فروشند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ت

برچسب ها: کرمانشاه ، جوهر ، قند ، نانوایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.