به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، فرماندار ویژه آمل گفت: با توجه به پائین آمدن سن اعتیاد بین دانشآموزان مدارس، با هماهنگی آموزشوپرورش مربیان جهت آگاهیبخشی دانشآموزان در مورد این پدیده به برگزاری کارگاههای آموزشی بپردازند.
احمد منفرد در کارگاه آموزشی شناخت اعتیاد برای مدیران، امروزه یکی از تهدیدات نظام جمهوری اسلامی را اعتیاد و وجود انواع موادمخدر بیان کرد و افزود: کشور ما به لحاظ واقعشدن در منطقه ترانزیتی محلی برای توزیع و مصرف موادمخدر است.
وی با تأکید براینکه اکنون بسیاری از عواملی نظامی و انتظامی در داخل و مرزهای کشور درگیر مبارزه با انواع مواد مخدر و عوامل این معضل اجتماعی هستند، گفت: با توجه به اینکه تجارت و توزیع این پدید بهدست مافیای بزرگی است برای سودآوری بیشتر هر خطری را به جان میخرند تا به اهداف خود دست یابند.
منفرد با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی به نوعی دروازه ورود دو قاره آسیا و اروپا است و مبادله این پدیده خانمانسوز کشور ما را تهدید میکند، افزود: متأسفانه در این زمینه میزان توزیع و مصرف، عرضه و ترانزیت هر یک با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند و بر یک جامعه تأثیرگذار است.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آمل با اشاره به اینکه نیمی از جرائم در یک جامعه ریشه در این افیون دارد، افزود: پروندههای طلاق، مشکلات خانوادهها، دعاوی کیفیری، سرقتها مواردی هستند که با روی آوردن به موادمخدر در یک کشور ایجاد میشود.
وی ادامه داد: اکنون سوداگران مرگ برای تشدید این امر به تولید موادهای روانگردان و صنعتی روی آوردند و جوانان ما را به این نوع مواد درگیر کردند.
منفرد با اعلام اینکه متأسفانه سن اعتیاد در نظام ما پایین آمده و این هشداری برای دستگاههای اجرایی بهویژه آموزش و پرورش است، گفت: مافیای قاچاق و تولید مواد مخدر با گسترش مواد بین دانشآموزان سعی دارند تا نظام ما از پیشرفت علمی جلوگیری کنند و به براندازی کشور ما بپردازند.
فرماندار ویژه آمل با اشاره به برگزاری این نوع کارگاههای آموزشی را به نوعی شناخت نسبی مدیران و آگاهیبخشی دستگاههای اجرایی از معضل موادمخدر دانست و گفت: این کارگاهها باید در مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش در دستور کار قرار گیرد تا دانشآموزان از پدیده موادمخدر و آسیبهای اجتماعی آن آگاه شوند.
انتهای پیام /ت