امیر‌حسین رستمی عقیده دارد یک بازیگر با نه گفتن و نپذیرفتن هر نمونه فیلمی، در وادی سینما خود را ثابت و ماندگار می‌کند.

امیر‌حسین رستمی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص جای خالی فیلم‌هایی با موضوعیت «شهرزاد» در سینمای ایران گفت: اگر از بُعد سینمایی به این قضیه نگاه کنیم، در کل جای فیلم‌هایی مانند «شهرزاد» در سینمای ما بسیار خالی است و در اصل سینما جایگاه اصلی این گونه تولیدات خواهد بود و این را نیز باید در نظر داشت که ما پتانسیل ساخت کار‌های تاریخی را داریم. چنانچه اگر سینما و سریال‌های ما را در سال‌های پیش رصد کنید، متوجه خواهید شد فقط با همت بیشتر، کارگردانی مناسب، فیلمنامه خوب و... می‌توانیم به این مهم در سطح  گسترده‌تر دست پیدا کنیم.

وی در مورد بازی در سریال‌ «شهرزاد» و زیر و بم‌های نقش خود اظهار داشت: در سریال «شهرزاد» باید نقشی را ایفا می‌کردم که من حدود 30 سال بعد از آن دوره تاریخی به دنیا آمدم. پس کارم بسیار سخت و طاقت‌فرسا می‌شد، اما با حمایت کارگردانی که واقعاً در حرفه خود حکم دانشمند را دارد و جذابیت نقش و کاراکتری که داشتم، توانستم به نقطه دلخواه برسم و از این بابت خوشحالم.

رستمی در خصوص جایگاه حال حاضر سینمای کمدی ما بیان کرد: سینمای کمدی ما از نظر مارکت فروش نسبت به سینمای ملودرام اجتماعی جلوتر است و اگر نگاهی به جدول فروش فیلم‌های چند سال اخیر بیندازیم، متوجه می‌شویم اکثر فیلم‌های پرفروش، کمدی بوده است. به عنوان نمونه «نهنگ عنبر» گیشه‌ها را فتح و به فروش بالایی رسید.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به روحیه جامعه ما و آگاهی فیلمسازان نسبت به تولید فیلم‌های طنز، پس چرا این گونه فیلم‌ها ساخته نمی‌شود عنوان کرد: سینمای کمدی به شدت قائم به فیلمنامه است که در این زمینه تعداد فیلمنامه‌نویس طنز به معنای واقعی از تعداد انگشتان یک دست تجاوز نمی‌کند. دلیل بعدی کیفیت کار بازیگرانی است که در این‌گونه فیلم‌ها باید ایفای نقش کنند. پس خنده گرفتن از مخاطبان ما نسبت به فیلم‌های ملودرام که یک زندگی عادی را نشان می‌دهد، بسیار سخت‌تر خواهد بود و شاید به این دلایل فیلمسازان کمتر به سمت ساخت فیلم‌هایی با محتوای طنز موقعیت می‌روند.

رستمی در مورد نحوه ورود بازیگران به وادی سینما خاطرنشان کرد: اینکه یک عده به عنوان بازیگر و به سادگی به وادی سینما ورود می‌کنند، اشکالی ندارد؛ اما مهم ماندگاری آن‌هاست و در این راستا مردم هستند که با تصمیم خود بازیگری را ماندگار می‌کنند یا پس می‌زنند. اگر شاهد کم شدن بازیگران خوب هستیم، به خاطر این است که نه گفتن برای آن‌ها سخت است و هر کاری را قبول می‌کنند. از طرفی نیز باید توجه داشت، شاید شرایط اقتصادی که اکثر ما با آن دست به گریبانیم، باعث شده بازیگران هر کاری را قبول کنند؛ اما به عقیده من بازیگر با نه گفتن است که بزرگ و ماندگار می‌شود.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار