به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بندر عباس ،سرپرست شیلات شهرستان جاسک جلوگیری از صید غیر مجاز ، آموزش صیادان، افزایش کنترل و حفاظت دریایی و مساعد شدن وضع جوی را علت افزایش صید امسال عنوان کرد.
علی رمضانی گفت: ماهیان صید شده از نوع صنعتی گیدر، زرده و هوور ، تجاری میش ماهی، قطر، سنگسر، هامور و سرخو و ساردین ماهیان است.
سرپرست شیلات جاسک افزود: ۹۰ درصد ماهیان صنعتی برای تبدیل به کنسرو به کارخانه های فرآوری هرمزگان ، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، اصفهان و خوزستان فرستاده و۱۰درصد دیگر در هرمزگان عرضه می شود.
وی گفت: ۵ هزار صیاد با ۹۵۰ قایق و لنج، صید ماهی در صد و بیست مایلی ( دویست و بیست و دو کیلومتری) صیدگاه توجک تا راس میدانی و آبهای آزاد را برعهده دارند.
شهرستان جاسک بعلت نزدیکی با دریای عمان و اقیانوس هند یکی از مناطق مهم صید ماهی در کشور است و با صید بیش از ۲۲ هزار تن ماهیان صنعتی ، بعد از چابهار رتبه ۲ را در کشور دارد.
این شهرستان با پنجاه و یک هزار نفر جمعیت در سیصد و بیست کیلومتری بندرعباس واقع است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ف