به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری روسی نیوز رو (newsru.com)، طبق برنامه Iceye، ماهوارههای جدید در مدار زمین در ارتفاع حدود 402 کیلومتر قرار خواهند گرفت، این ماهوارهها به رادار با روزنه (دیافراگم) مصنوعی مجهز خواهند شد و قادر به عکسبرداری از سطح زمین در شرایط نظارت نامناسب برای ماهوارههای معمولی با سیستمهای اپتیکی خواهند بود، در ضمن اطلاعات دریافتی از این میکرو ماهوارهها ظرف مدت چند ساعت، و نه چند روز مانند اپراتورهای فعلی، ارائه خواهد شد.
پرتاب نخستین میکرو ماهواره Iceye برای سال 2017 در نظر گرفته شده است و کلاً این شرکت قصد دارد از 6 تا 8 میکرو ماهواره را پرتاب کند. برای اجرای این پروژه، شرکت Iceye، 8/2 میلیون یورو از صندوق سرمایهگذاری آمریکایی True Ventures و 5/2 میلیون یورو از اتحادیه اروپا در چارچوب برنامه Horizon 2020 برای حمایت و تشویق پژوهش، دریافت کرده است.
به نظر مؤسس این پروژه، خدمات ماهوارههای Iceye، توسط شرکتهای حمل و نقل، شرکتهای بیمه، همچنین بخش انرژی مطالبه خواهد شد، علاوه بر این، این گروه از میکرو ماهواره را میتوان برای مانیتورینگ محیط زیست و در انجام عملیات جستجو و نجات استفاده کرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/