وی ادامه داد: هنگامی که شما از مواد قندی چسبنده مثل کشمش و انجیره استفاده میکنید این مواد قندی به جدارههای دندانهایتان میچسبد که سبب تخمیر مواد قندی و تبدیل آن به اسیدهایی همچون اسید فولیک، اسید لاکتیک و... میشود.
خامسی بیان کرد: هر غذایی که حاوی قند باشد. به اسید تبدیل میشود که توسط مواد قندی سبب پوسیدگی دندانها مخصوصاً در کودکان میشود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که کشمش یک مواد آنتیاکسیدان، سرشار از آهن، پتاسیم و کلسیم و حتی سبب تقویت حافظه میشود نمیتوان از این خشکبار صرفنظر کرد. بلکه برای پیشگیری از پوسیدگی دندان فرد باید بعد از خوردن آن مسواک بزند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/