به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبدا؛ مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن استقرار شبانهروزی اکیپ های بهداشتی در نقاط مرزی مهران، شلمچه و چزابه، با اعزام تیم های ستادی، نحوه اعمال نظارتهای فنی توسط اکیپها از جمله کنترل اماکن عمومی و بین راهی، غذاخوریها، استراحتگاهها، سرویسهای بهداشتی، مساجد و سایر اماکن عرضه مواد غذایی و آشامیدنی را در چندین نوبت مورد پایش قرار می دهند.
بر اساس گزارش های دریافتی از ستاد فوریت های مرکز سلامت محیط و کار استان ایلام تا کنون، تعداد 20 اکیپ عملیاتی بهداشت محیط در مناطق مرزی فعالیت داشته و 743 مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، 171 مرکز پخت غذای خیریه و 55 مرکز اقامتی را مورد پایش قرار دادند.
همچنین گزارش های دریافتی از مرز شلمچه نیز حاکی از فعالیت 7 اکیپ بهداشت محیطی در آن منطقه بوده که طی فعالیت های بعمل آمده 819 موکب مورد بازدید قرار گرفته است. علاوه بر این در جریان این فعالیت ها، آموزش های بهداشتی نیز به کلیه زائرین خروجی از مرزها ارائه شده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/