به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زعفران با نام علمی Crocus sativus گیاهی است از تیرهی زنبقیان، گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ سانتیمتر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج میشوند. از وسط برگها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی میشود. گلها دارای 6 گلبرگ بنفش یا ارغوانی است.
مراحل برداشت زعفران با وجود سختیهای پیش رو میتواند جالب و دیدنی باشد. بعد از آن رشته های قرمز زعفران که همانا خونی در رگهای اقتصاد کویریان هست باید در سایه و محل خنک بر روی پارچه های تمیز و نخی خشک شوند.زعفران به چند فرم خاص با رشته های سفید(دختر پیچ )و یا فقط رشته های قرمز(سر ریشه یا پوشال ) بسته بندی میشود.
تصاویری از برداشت زعفران درفضای مجازی دست به دست شده که برای شما کاربران عزیز به نمایش می گذاریم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/