به گزارش خبرنگارگروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،حمید ارواحی در جلسه توسعه آموزشهای مهارتی و کارآفرینی و اجرای طرح توانمندسازی روستائیان در کردستان، به جمعیت 21 میلیون و 900 هزار نفری روستائیان کشور اشاره کرد وگفت: شش میلیون و 900 هزار نفر از روستائیان کشور، فعال اقتصادی هستند که از این تعداد، شش میلیون نفر شاغل و 900 هزار نفر فاقد شغل میباشند.
وی در ادامه از ارائه 52 دقیقه آموزشهای مهارتی به هر روستائی خبرداد و افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور میکوشد تا سرانه ارائه آموزشهای مهارتی به روستائیان در سطح کشور را افزایش دهد.
معاون دفتر امور روستایی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به اینکه ارائه آموزشهای مهارتی در روستاهای کشور منطبق با نیازسنجی انجام شده با توجه به آمایش منطقهای، مزیتها، فرصتها و پتانسیلهای هر روستا بوده است، بیان کرد: این نیازسنجی بعد از تائید فرماندار، بخشدار و دهیاران هر شهرستان، جهت اجراء به ادارات کل آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای برنامه ریزی دقیق ارسال میشود.
وی از نیازسنجی بیش از 305 شهرستان در کشور خبر داد و گفت: امیدواریم با تعامل و همکاری مسئولان استانی شاهد اجرای موفق این طرح در سراسر کشور باشیم.
در ادامه این جلسه مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کردستان گفت: این طرح با هدف توانمندسازی روستائیان و عشایر در راستای ایجاد اشتغال مولد و پایدار در روستاها و جلوگیری از مهاجرت روستائیان و به شهرها و تبدیل روستاها به مراکز تولیدی کشور تدوین شده است.
سیدجمیل احمدیبا اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین استانداری کردستان و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای گسترش طرح توانمندسازی روستائیان و عشایر کشور در استان کردستان به عنوان استان پایلوت کشوری، افزود: در تدوین این طرح استانی به موضوعاتی همچون سلامت، مسکن و مقولههای فرهنگی در سطح روستاها نیز توجه ویژهای شده است.
انتهای پیام/گ