آیین‌نامه جدید آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته برای اجرا به دانشگاه ها ابلاغ شد.

به گزارش خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس این آیین نامه داشتن صلاحیت‌های عمومی ورود به دوره برابر ضوابط، دارا بودن مدرک رسمی پایان دوره کارشناسی اعم از پیوسته و ناپیوسته مورد تایید وزارت، قبولی در آزمون ورودی و یا کسب پذیرش از موسسه طبق مقررات مصوب وزارت از جمله شرایط عمومی ورود به دوره کارشناسی ارشد است.

مدت مجاز تحصیل در دوره کارشناسی ارشد، دو سال (چهار نیمسال) است. در صورتی که دانشجوی مشمول آموزش رایگان در مدت مقرر دانش آموخته نشود، موسسه آموزش عالی اختیار دارد مدت تحصیل وی را حداکثر تا دو نیمسال افزایش دهد.

افزایش سنوات تحصیلی در نیمسال دوم با دریافت هزینه

افزایش سنوات تحصیلی در نیمسال اول به صورت رایگان و در نیمسال دوم با دریافت هزینه طبق تعرفه مصوب هیات امنای موسسه انجام می شود. چنانچه دانشجو در این مدت دانش آموخته نشود از ادامه تحصیل محروم است.

تعداد واحدهای درسی در دوره کارشناسی ارشد

تعداد واحدهای درسی در دوره کارشناسی ارشد حداقل ۲۸ و حداکثر ۳۲ واحد است که از این تعداد، در شیوه آموزشی- پژوهشی ۴ تا ۶ واحد مربوط به پایان نامه و مابقی به صورت واحدهای آموزشی است.

اخذ حدکثر  ۱۴ و حداقل ۸ واحد درسی در هر نیمسال

دانشجو در هر نیمسال تحصیلی لازم است حداقل ۸ و حداکثر ۱۴ واحد درسی انتخاب کند. دانشجو در آخرین نیمسال تحصیلی از شرط اخذ حداقل واحد آموزشی معاف است.

تعداد واحدهای دروس جبرانی به تشخیص گروه آموزشی

چگونگی و ترتیب ارائه دروس هر دوره تحصیلی، رشته و یا گرایش با رعایت پیش نیاز هر درس طبق برنامه درسی مصوب، بر عهده گروه آموزشی است. تعداد واحدهای دروس جبرانی به تشخیص گروه آموزشی حداکثر ۱۲ واحد است.

عدم محاسبه نمره جبرانی در میانگین نیمسال و کل دانشجو

کسب نمره قبولی ۱۲ در دروس جبرانی، الزامی است ولی نمره مذکور در میانگین نیمسال و کل دانشجو محاسبه نمی شود و هزینه این دروس طبق تعرفه مصوب هیات امناء موسسه از دانشجو دریافت می شود.

اخذ پرداخت هزینه درس افتاده

زمان استفاده شده برای دروس جبرانی در سقف سنوات تحصیلی دانشجو محاسبه نمی شود.

در موسسه های آموزش عالی دولتی، آموزش رایگان برای هر دانشجو، در دوره کارشناسی ارشد صرفا یک بار امکان پذیراست.

دانشجوی مشمول آموزش رایگان، در صورت حذف غیرموجه درس به تشخیص موسسه یا عدم کسب نمره قبولی در هر درس، برای انتخاب مجدد آن درس، موظف به پرداخت هزینه درس مربوط مطابق تعرفه مصوب هیات امنا موسسه است.

ممنوعیت تحصیل همزمان در دوره کارشناسی ارشد در موسسه‌های دیگر

تحصیل همزمان در دوره کارشناسی ارشد در موسسه‌ها (اعم از دولتی و غیردولتی) ممنوع است. برنامه ریزی و تصمیم گیری درباره تقویم آموزشی، چگونگی اعلام و ثبت نمره، زمان حذف و اضافه، حذف اضطراری دروس، نحوه اعتراض به نتایج امتحانات، تاریخ تجدید نظر و غیره طبق شیوه نامه اجرایی مصوب موسسه انجام می شود.

الزام حضور دانشجو در تمام جلسات کلاس درس

ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو در هر درس از سوی مدرس آن درس و براساس حضور و فعالیت دانشجو در کلاس، انجام تکالیف و نتایج آزمون کتبی مستمر و پایانی برای دروس نظری در طول و پایان هر نیم سال تحصیلی انجام می شود و بر مبنای عددی از صفر تا بیست قابل محاسبه است. حضور دانشجو در تمام جلسات کلاس درس الزامی است.

اگر دانشجو در طول نیمسال تحصیلی در یک درس بیش از سه جلسه یا در جلسه امتحان پایان نیمسال آن درس غیبت کند نمره آن درس صفر و در صورت تشخیص موجه بودن غیبت از سوی موسسه، آن درس حذف می شود.

در صورتی که واحدهای انتخابی یا باقیمانده دانشجو در پایان هر نیمسال به تشخیص موسسه، بنا به دلایل موجه و خارج از اراده دانشجو به کمتر از ۸ واحد درسی برسد در این صورت این نیمسال به عنوان یک نیمسال کامل در سنوات تحصیلی وی محسوب می شود، اما میانگین نمرات این نیمسال در مشروط شدن دانشجو بی تاثیر است.

نحوه حضور دانشجو در جلسات کلاس درس در دوره‌های نیمه حضوری و غیرحضوری طبق شیوه نامه مصوب موسسه انجام می شود.

حذف یک یا تمام درس یک نیمسال تحصیلی در شرایط خاص

در شرایط خاص، حذف یک یا تمام درس یک نیمسال تحصیلی یا درخواست کتبی دانشجو و تایید موسسه قبل از شروع امتحانات و با رعایت و احتساب در سنوات تحصیلی امکانپذیر است. حداقل نمره قبولی در هر درس ۱۲ و میانگین کل قابل قبول در هر نیمسال ۱۴ است.

عدم ثبت نمره های مردودی قبلی در ریز نمرات تحصیلی دانشجو

دانشجویی که در هر نیمسال در یک یا چند درس، نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسال های بعدی، درس یا دروس مذاکور را با نمره قبولی بگذراند، نمره یا نمره های مردودی قبلی در ریز نمرات تحصیلی دانشجو، فقط ثبت و باقی می ماند اما این نمره ها در محاسبه میانگین کل دوره بی اثر و صرفا آخرین نمره قبولی در آن درس ملاک محاسبه میانگین کل دوره خواهد بود.

گذراندن دروس با استفاده از تبصره ۱، مشروطی دانشجو در نیمسال های قبل را خنثی نمی کند.

تسهیلات تبصره ۱ شامل دانشجویانی که به دلیل تقلب و یا حکم کمیته انضباطی، نمره مردودی دریافت می کنند، نمی شود.

کدام دانشجو مشروط تلقی می شود

چنانچه میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی کمتر از ۱۴ باشد، دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی می شود.

محرومیت از تحصیل درصورت مشروط شدن در دو نیمسال

دانشجویی که دو نیمسال تحصیلی اعم از متوالی یا متناوب مشروط شوند از تحصیل محروم می شود.

دانشجو می تواند با احتساب سنوات تحصیل، یک نیمسال از مرخصی تحصیلی استفاده کند.

بررسی سایر مصادیق مرخصی تحصیلی مانند مرخصی زایمان، مرخصی پزشکی در صورت تایید پزشک معتمد موسسه، ماموریت همسر یا والدین، بدون احتساب در سنوات تحصیلی در اختیار موسسه است.

شرایط پس گرفتن تقاضای انصراف

دانشجوی متقاضی انصراف از تحصیل، باید درخواست انصراف خود را شخصا و به صورت کتبی به اداره تحصیلات تکمیلی تسلیم کند. دانشجو مجاز است فقط برای یک بار و تا دو ماه از تاریخ ارائه درخواست، تقاضای انصراف خود را پس بگیرد در غیر این صورت، پس از انقضای این مهلت، حکم انصراف از تحصیل وی صادر می شود.

تصمیم گیری برای بازگشت به تحصیل دانشجوی منصرف از تحصیل، برعهده موسسه است.

ممنوعیت تغییر رشته، انتقال و میهمانی در دوره کارشناسی ارشد

تغییر رشته، انتقال و میهمانی در دوره کارشناسی ارشد ممنوع است.

معادل سازی و پذیرش واحدهای درسی گذرانده شده دانشجو در موسسه قبلی طبق شیوه نامه مصوب موسسه امکان پذیر است.

به ازای هر ۸ تا ۱۴ واحد از دروس معادل سازی شده، یک نیمسال از سنوات مجاز تحصیلی دانشجو کاسته می شود.

دانشجو موظف است قبل از شروع نیمسال سوم تحصیلی، موضوع پایان نامه خود را با نظر استاد راهنما و تایید گروه آموزشی انتخاب کند.

شرایط و نحوه انتخاب استاد راهنمای خارج از موسسه یا در رشته هایی که عضو هیات علمی با مرتبه علمی استادیار وجود نداشته باشد طبق شیوه نامه موسسه انجام می شود.

انتخاب استاد مشاور، به پیشنهاد استاد راهنما و تایید گروه آموزشی، از اعضای هیات علمی همان گروه یا خارج از موسسه امکان پذیر است.

دانشجو پس از تدوین پایان نامه و تایید استاد راهنما، موظف است با رعایت ضوابط موسسه در حضور هیئت داوران از پایان نامه خود دفاع کند.

ارزشیابی نمره پایان نامه

 نمره پایان نامه در میانگین کل محاسبه نمی شود و ارزشیابی آن به صورت کیفی و به شرح زیر انجام می شود:

مردود (کمتر از ۱۴)، متوسط (۱۵.۹۹-۱۴)، خوب (۱۷.۹۹-۱۶)، خیلی خوب (۱۸.۹۹-۱۸)، عالی (۲۰-۱۹).

ملاک دانش آموختگی، داشتن میانگین کل حداقل ۱۴ بر اساس واحدهای گذرانده آموزشی و دفاع از پایان نامه است.

چه زمانی دانشجو اجازه دفاع از پایان نامه را ندارد

چنانچه میانگین کل دانشجویی پس از گذراندن تمام واحدهای آموزشی دوره کمتر از ۱۴ باشد دانشجو اجازه دفاع از پایان نامه را ندارد و تنها یک نیمسال با رعایت سقف مجاز سنوات تحصیلی به وی فرصت داده می شود تا با اخذ مجدد حداکثر ۱۰ واحد از درسهایی که با نمره کمتر از ۱۴ گذرانده است، میانگین کل واحدهای گذرانده را به حداقل ۱۴ برساند، در این صورت اجازه دفاع از پایان نامه به وی داده می شود.

چنانچه دانشجویی تمام واحدهای آموزشی دوره را با میانگین کل حداقل ۱۴ گذرانده باشد ولی نتواند یا نخواهد از پایان نامه خود دفاع کند باید در مدت مجاز تحصیلی، معادل تعداد واحد پایان نامه و طبق نظر گروه آموزشی، واحد یا واحدهای درسی مرتبط را با رشته تحصیلی اخذ و با میانگین کل حداقل ۱۴ بگذراند تا در دوره مذکور به شیوه آموزشی دانش آموخته شود. نوع شیوه دانش آموختگی در دانشنامه قید می شود.

ارایه گواهی به دانشجویانی که نتوانستند دوره تحصیلی را تمام کنند

دانشجویی که به هر دلیل نتواند دوره تحصیلی را به پایان برساند، فقط گواهی گذراندن واحدهای درسی به وی اعطا می شود.

محرومیت از تحصیل دانشجویی که حین تدوین پایان نامه تخلف آموزشی کند

چنانچه دانشجو در حین تدوین پایان نامه اقدام به تخلف علمی (سرقت علمی، جعل، تقلب، کپی برداری و غیره) کند و این موضوع از سوی موسسه اثبات شود، از ادامه تحصیل محروم و صرفا گواهی مبنی بر تعداد واحدهای گذرانده دریافت می کند.

ابطال مدرک در صورت احراز و اثبات تخلف

احراز و اثبات تخلف علمی دانشجو پس از اتمام پایان نامه از سوی موسسه، منجر به ابطال مدرک تحصیلی صادر شده خواهد شد.

تاریخ دانش آموختگی، روز دفاع قابل قبول از پایان نامه از سوی موسسه، منجر به ابطال مدرک تحصیلی صادر شده خواهد شد.

موسسه می تواند بخشی از اختیارات خود در این آئین نامه را به گروه آموزشی یا یک کمیته منتخب، تفویض کند.

مسئولیت حسن اجرای این آئین نامه و هر گونه پاسخگویی قانونی مترتب بر آن، بر عهده موسسه است و نظارت بر اجرا و تفسیر مفاد آن بر عهده معاون آموزشی وزارت است.

این آئین نامه در یک مقدمه، ۳۰ ماده و ۲۱ تبصره در جلسه شماره ۸۶۶ مورخ ۱۳۹۴.۷.۴ به تصویب شورای عالی برنامه ریزی آموزشی رسید و برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ و پس از آن لازم الاجرا است.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۷ ۰۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام من دانشجوی ارشد بودم همه واحدا پاس کردم.پایان نامه هم کامل تحویل دادم.ولی به دلیل خاصی موفق نشدم دفاع کنم.چندسال گذشته الان میتونم چه کارکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
سلام اگر یک دانشجو در کارشناسی ارشد دو بار مشروط و محروم از تحصیل گردد ،دوباره میتواند کنکور شرکت کرده و در همان دانشگاه و همان رشته با تطبیق واحد های گذرانده شروع به تحصیل مجدد داشته باشد؟(فرض بر قبولی در کنکور)
Iran (Islamic Republic of)
Pari
۰۹:۵۴ ۱۰ بهمن ۱۳۹۸
من میخوام ترم ۲ ارشد ۱۲ واحدم‌مونده بردارم‌کلشو‌که ۳ ترمه تموم‌کنم‌ارشدو ایا میشه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
پس ما برا چی اینقدر برا پایان نامه زحمت میکشیم؟ لااقل ملاک استخدامم بذارن پایان نامه نه معدل
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۰:۵۶ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
با سلام
ببخشید من ترم آخر کارشناسیم با وجود سال۹۸ امتحان ارشد
شرکت کردم برای بوعلی همدان قبول شدم
خواستم بدونم ک ترم مهر بهم مرخصی می دهن ی ن ؟ با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۷ ۰۸ شهريور ۱۳۹۸
سلام.من به دلیل دوترم مشروطی از دانشگاه ازاد اخراج آموزشی دارم میشم.خواستم بدونم شرایط برگشت به تحصیلم چطوره.چون فقط پایان نلمم مونده آیا برام همسان سازی میشه اگه برگردم؟
Iran (Islamic Republic of)
حسین هادیان
۱۴:۳۴ ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
با سلام / بنده ترم 2 و ترم 4 مشروط شدم برای گذراندن مجدد درسی که پاس نشدم چه کاری باید انجام بدم در سامانه امور دانشجویان (سجاد) نیز ثبت نام کرده ام لطفا راهنمایی بفرمایید .
Iran (Islamic Republic of)
رویا
۲۱:۴۰ ۱۳ تير ۱۳۹۸
سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد روزانه هستم دو ترم مشروط شدم من اخراج میشم یا شبانه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۰۶ بهمن ۱۳۹۷
سلام ترم ۴ ۳ترم مشروط شدمه ادامه میتونم بدم ترم اخرمه
Iran (Islamic Republic of)
فائزه
۰۹:۳۰ ۲۸ مهر ۱۳۹۷
با سلام
من انتخاب اول و دومم رشته MBA بود با دو گرایش مختلف در ۲ واحد مختلف
الان میخوام انتخاب دومم رو برم ولی فرصت نقل و انتقالات گذشته. کسی اطلاع داره که الان باید حتما در دانشگاه مبدا یا مقصد ثبت نام کنم یا نه برای ترم بعد ثبت نام کنم؟؟؟
اگر این ترم ثبت نام نکنم آیا یکسال محرومیت از کنکور مجدد دارم؟؟؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۶ تير ۱۳۹۷
با سلام میخاستم بپرسم برا ترم اخر با پایان نامه چن واحد درسی برا کارشناسی ارشد میشه برداشت دانشگاه ازاد
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۷:۰۱ ۲۶ مهر ۱۳۹۶
سلام
با رض خسته نباشید
این بخش نامه حذف نمرات مردودی رو شامل حال ورودی های 93 هم بفرمایید این آیین نامه اشتباه هست موقعی که این بخش نامه تصویب شد ما درحال تحصیل بودیم وفقط برای ورودی های 94 اعمال بشه که این ظلم هست در حق بقیه دانشجویان .خواهشندا برای ورودی های 93 هم دروس افتاده رو حذف بفرمایید.با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۲۱:۰۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۶
الان ینی کسی ک۲۸واحد میگذرونه چ شیوه ای براش در نظر گرفتند؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۱۲ ۰۲ مهر ۱۳۹۶
برای خودمان:
هزینه ی سنوات یا پول زور
همه ی خدمات رفاهی دانشجویان سنوات گذشته حذف میشه. کسی کلاس اضافه هم که شرکت نمی کنه (که در آن صورت پولش را میگیرن). دانشجویان جدید هم که صرف نظر فارغ التحصیل نشدن قبلی ها میان (جای کسی تنگ نشده).
پس هزینه ی چه چیزی را دارن از دانشجو میگیرن.
اینا با زورگیرهای سر گردنه فرقی ندارن. آدم ها را تنها گیر میارن و در شرایط اضطرار ازشون پول زور می گیرن.
شوراهای صنفی هم اینقدر سیاسی بازی کردن که نمیتونن حقی را بگیرن.
#زینفعان
حرومشون باشه
Iran (Islamic Republic of)
زینب مرادی
۱۵:۳۹ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
با سلام ارشد داناه سینا کاشان قبول شدم ولی چن واحد از دروس کارشناسیم مونده ایا میتونم یک ترم مرخصی بگیرم واز ترم بهمن ارشد بخونم??لطفا اگه کسی خبر داره سریع کمک کنه
Iran (Islamic Republic of)
بهرام حجازی
۱۳:۰۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
بنده دانشجوی ارشد دانشگاه پیام نور واحد شرق تهران هستم دررشته اقتصاد کشاورزی ودران رشته 23واحددرسی پاس کردم وامسال در دانشگاه روزانه دولتی زنجان دررشته توسعه روستایی قبول شدم اگراز دانشگاه پیام نور انصراف ودر دانشگاه زنجان ادامه تحصیل دهم ایا واحدهای پاس شده مشابه دردانشگاه پیام نور با واحدهای دانشگاه زنجان قابل تطبیق می شود یاخیر لطفا راهنمایی کنید باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
هديه
۱۷:۰۲ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
سلام من دانشجوى ارشد شبانه ى دولتى كاشان هستم دوتا از اساتيد با بدجنسي و دروغ در دو درس منو انداختن و باعث شدن معدل ترم دوم من ١٢،٦٧ بشه، ميخواستم بپرسم راهى وجود داره كه من بتونم در ترم ٤ اين دو درس را در يه دانشگاه ديگه يا شهر خودم قم مهمانى بگيرم؟؟؟؟ اصلا نميخوام دوباره با اين اساتيد درس بردارم
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۲:۲۲ ۰۶ شهريور ۱۳۹۶
قانون حذف نمره مردودی شامل ورودی 93 هم میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۰ ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
با سلام دانشجوی ارشد هستم دو ترم پشت سرهم مشروط شدم ایا اخذاج میشوم یا کمیسیون موارد خاص دارد
Iran (Islamic Republic of)
رویا
۱۳:۰۴ ۱۶ خرداد ۱۳۹۶
سلام
من دانشجوی کارشناسی هستم.8واحد برام باقی مونده تامدرکم رو بگیرم به همین دلیل مجبورم که مهر هم بخونم.ولی من ارشد مجاز به رشته های غیرروزانه شدم میخواستم بدونم امکانش هست من ثبت نام کنم یه ترم مرخصی بگیرم تا مدرک کارشناسیم رو تحویل بدم؟؟چون داخل سایت سنجش گفتن باید مدرک رو تا شهریور تحویل بدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
سلام کمسیون موارد خاص بررسی میکنه و شما با پرداخت شهریه شبانه به صورت دانشجوی شهریه پرداز ادامه تحصیل میدید البته به دانشگاه تون بستگی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
با سلام . من یک درس اختیاری برداشتم و آن را حذف اضطراری کردم و قصد برداشتن مجدد آن درس را ندارم . دانشجوی روزانه دانشگاه امام خمینی قزوین هستم. از من هزینه خواستن و در سایت گلستان بدهی برایم زدن. در حالی که قانون وزارت علوم گفته که در صورت اخذ مجدد آن درس باید هزینه داد!!! آیا قابل پیگیری است؟
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۱۷:۵۷ ۱۰ دی ۱۳۹۵
سلام من دانشجوی ارشد دوره روزانه هستم ازترم قبل واحد افتاده دارم حالا برا اخذ مجدد اون باید هزینه بدم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۱۰ شهريور ۱۳۹۵
باسلام.من پذیرفته شده ی یک دانشگاه دولتی هستم.ایا اجازه ی اخذ مرخصی در نیمسال اول را دارم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۳ ۰۲ خرداد ۱۳۹۵
مرسی از اطلاعات مفیدتون.من دانشجوی سال آخر کارشناسی فیزیک هستم،میتونم ارشدو چیزی بجز گرایشای ارشد رشته ی کارشناسیم شرکت کنم یا نه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۵
مرسی از خبرای خوبتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۳ ۲۵ دی ۱۳۹۴
سلام و خسته نباشید
من ورودی ارشد 94 یک دانشگاه دولتی هستم...
چند روز پیش از مسئول آموزش دانشکدمون راجع به حذف نمره ی مردودی از معدل دانشجویان ارشد که در این آیین نامه ذکر شده سوال کردم ایشون گفتند که ظاهرا به دلیل اعتراضات زیادی که به این قانون وارد شده فعلا اجرایی نشده و به روال قبل انجام میشه یعنی اینکه هنوزم نمرات مردودی توی معدل دانشجوها موثرن... حالا میخواستم بپرسم شما اطلاع خاصی در این مورد ندارید ؟؟
ممنون از وقتی که میذارین