مطالعات اخیراً نشان داده‌اند که مصرف ویتامین D می‌تواند تاثیرات بسیار مثبتی در کاهش یا مهار سلول‌های سرطانی ایفا کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، تحقیقات متعددی نشان داده‌اند که برخی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی می‌توانند سرطان را کنترل کنند و ویتامین D از جمله این مواد است. استفاده منظم از غذاهایی که حاوی این مواد مغذی هستند می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را متوقف کند.

سرطان یکی از بیماری‌هایی است که بیشترین آمار مرگ‌ومیر را در جهان دارد. برنامه غذایی مناسب و سالم، کاهش فشار روحی و روانی و فعالیت‌های منظم بدنی و ورزشی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از این بیماری داشته باشد. یکی از ویتامین‌هایی که تاثیرات مثبت بسیار موثری در مهار بیماری سرطان دارد بی‌شک ویتامین D است.

کمبود ویتانیت D در بدن می‌تواند باعث بروز مشکلات زیادی شود و بسیاری افراد از کمبود این ویتامین در بدن خود بی‌خبر هستند. کمبود این ویتامین منجر به بیماری‌های استخوانی، اختلال در سیستم دفاعی بدن، ابتلا به سرطان یا تشدید آن می‌شود. به طور کلی مقدار مشخصی از ویتامین D برای پیشگیری از سرطان و تضمین سلامت کلی بدن در بدن ضروری می‌باشد.

علاوه بر این ویتامین D خواص و فواید زیر را نیز دارد:

پیشگیری یا مهار سرطان سینه، تخمدان، پوست و پروستات و غیره
تقویت سیستم دفاعی بدن
جلوگیری از پوکی استخوان
جلوگیری از افزایش فشار خون
نوسازی و تقویت استحکام استخوان‌ها
پیشگیری از دیابت نوع 2 و چاقی
پیشگیری از بیماری‌های التهابی روده بزرگ
پیشگیری از ابتلا به بیماری ام‌اس
کاهش افسردگی و مشکلات قلبی عروقی
افزایش سلامت مغز و جلوگیری از آلزایمر

انتهای پیام/
برچسب ها: ویتامین ، استخوان ، سرطان ، سلول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.