به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛محمد پورطرق افزود: از ابتدای سال تاکنون حدود ۹میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است .
هر سال در استان ۲۲هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
وی گفت: به دلیل تعیین سهمیه جوجه ریزی و نبودن ظرفیت کافی بازار فروش، تولید امسال نسبت به پارسال تغییری ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه در هرمزگان ۳۲۴واحد مرغداری با ظرفیت ۶میلیون و ۶۳۴قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد افزود:به دلیل مازاد تولید گوشت مرغ در کشور، از ظرفیت ایجاد شده در استان بطور کامل استفاده نمی شود .
پور طرق افزود:هرمزگان برگشت طولانی مدت سرمایه مرغداران وعدم وجود بازار مناسب را از مهمترین مشکلات مرغداران استان عنوان کرد.
وی گفت:با برنامه ریزی های انجام شده تولید گوشت مرغ تاپایان سال به ۲۲هزارتن خواهد رسید.