به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،محمدخزاعی ضمن تشریح شاخصها و عملکرد اقتصاد کلان کشور، ایران را کشوری باثبات و سرزمین فرصتهای طلایی سرمایه گذاری توصیف کرد که در مقایسه با کشورهای همسایه و منطقه مزیتهای رقابتی ویژه ای دارد.
خزاعی در ادامه ضمن اعلام حمایت همه جانبه دولت جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط اقتصادی با سایر کشورها از جمله سوئد در چارچوب منافع ملی ایران افزود:یکی دیگر از ابعاد مهم توافق حاصل شده با کشورهای 1+5 در موضوع هسته ای آمادگی ایران برای تعامل و همکاری با سایر کشورها در گسترش مناسبات اقتصادی و سیاسی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد.
معاون وزیر اقتصاد در ادامه امضای موافقتنامه های تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری، موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و موافقتامه های گمرکی را به عنوان گامی مثبت برای حفظ حقوق سرمایه گذاران خارجی در کشور مطرح کرد.
خزاعی تصریح کرد: بعد از تشکیل دولت یازدهم ارتباط ایران با کشورهای جهان افزایش یافت و پیشنهاد های زیادی از سوی هیات های اقتصادی و تجاری دنیا پس از مذاکرات هسته ای جهت ارتقای روابط اقتصادی با ایران شاهد هستیم.
معاون وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد: تاکنون شرکت های بیمه ای بین المللی، اعتبار سنجی، موسسات مالی بین المللی وموسسات اعتباری صادرات(ECA) برای همکاری با ایران اعلام آمادگی کردند.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی(شادا)در ادامه این دیدار وزیر شرکتها و نوآوری سوئد نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این دیدار بر لزوم تشکیل کارگروهی از بخش خصوصی تاکید کرد.
دنبرگ با بیان اینکه در بحران اروپا، سوئد بسیار خوب عمل نموده است، تاکید کرد: سوئد در بخش های انرژی و ارتباطات پیشرفت خوبی داشته و می تواند در این بخشها همکاری خوبی با ایران داشته باشد.
وزیر شرکتها و نوآوری سوئد در پایان این دیدار گفت: ما به دنبال روابط دراز مدت با ایران هستیم و در این مسیر باید با تسهیل پرداخت های بانکی، روابط اقتصادی جدیدی شروع شود.
انتهای پیام/