به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ حاجیعلی پور محمد اعلام کرد: پیش بینی می شود از هر هکتار سطح زیر کشت، یک کیلوگرم و در مجموع شش کیلوگرم زعفران برداشت شود.
پور محمد با اشاره به اینکه برداشت این محصول 20 روز طول می کشد، اضافه کرد: در سال گذشته 2 هکتار مزارع سیروان به کشت زعفران اختصاص یافته بود ولی این مقدار در سال جاری به شش هکتار رسید که 150 درصد بیشتر از پارسال است.
وی پیش بینی کرد روند کشت زعفران در شهرستان در سال های آینده با توجه به مساعد بودن مناطق کشاورزی و جغرافیایی سیروان با افزایش خوبی مواجه شود.
انتهای پیام/ز