کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد:مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر هستند وآنتی اکسیدانها در سبزیها و میوهها وجود دارند و در صدر این گروه گوجه فرنگی ، لوبیا قرمز ، کلم بروکلی ، هویج و سیب قرمز قرار دارند .
وی افزود: همچنین استفاده از منابع غذایی ویتامین A کمک میکندافراد کمتر دچار عفونتهای تنفسی بشوندکه از منابع غذایی خوب این گروه تخم مرغ، لبنیات و سبزیجاتی مانند هویج و اسفناج را میتوان نام برد.
حیدری با اشاره به لزوم مصرف روزانه 2 تا 3 واحد میوه همراه با 2 واحد سبزی، مصرف سوپ سبزیجات و یا آشهای محلی را نیز برای پیشگیری و کوتاه کردن دوره سرماخوردگی ضروری دانست.
وی مصرف روزانه سیر و پیاز خام را نیز با توجه به خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی آنها برای بیماران مفید دانست و از آنها خواست با استفاده از آب ولرم،خشکی مخا طها را برطرف کنند.