به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به وجود ۵۷۰ واحد صنایع غذایی در مازندران، گفت: این واحدها جزو صنایع تبدیلی بوده که میتوانند مواد اولیه خود را از موجودات زنده در طبیعت گرفته و غذای سالم اثرگذار بر جسم و روان افراد را تولید کنند.
محمد محمدپورعمران بابیان اینکه ۶۰ درصد صادرات ما در حوزه غذایی و کشاورزی است، افزود: در سطح جهانی یکی از برندهای صنایع غذایی مازندران جزو ۵۰ برند برتر دنیاست و یکی دیگر از صنایع غذایی ما در جشنواره غذا در مسکو نشان برتر و ممتاز را کسب کرده است.
وی مازندران را یکی از قطبهای اصلی طیور و فرآوردههای گوشتی و فرآوردههای آبزی دانست و یادآور شد: در پرورش ماهیان سردابی رتبه اول کشور را دارا هستیم اما هنوز نتوانستیم در صنایع تبدیلی و کنسروسازی از این محصولات، استفاده کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در خصوص صنایع آرد و نان، گفت: با وجود داشتن تکنولوژی روز اروپا در زمینهٔ صنایع آرد، میتوانیم بدون اخذ وجه گمرکی، غله از کشورهای همسایه وارد و پس از تبدیل، آرد صادر کنیم.
محمدپورعمران با اشاره به مشکلات صنعتی سازی واریته های میوه و سبزی افزود: در تولید میوه و سبزی وضعیت بسیار خوبی داریم اما در اصلاح واریته های باغات استان در راستای صنعتی سازی و فرآوری محصولات آن خلأ داریم.
وی با اشاره به پردازش دوهزار و ۵۰۰ تن شیر در مازندران، تصریح کرد: در حال حاضر از ۱۶ استان کشور، شیر وارد مازندران میشود که بومیسازی آن میتواند در کاهش قیمت تمامشده محصولات نقش داشته باشد. وی بابیان اینکه توانمندی غذایی مازندران به معنی توانمندی غذایی کشور است، خاطرنشان کرد: درهشت ماهه گذشته ۲۰ درصد در صادرات فرآوردههای گوشتی، آبمیوه و آب معدنی افزایش داشتیم.
انتهای پیام/ت