به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالله رییسی گفت:در این مدت پانصد تن ماهی گوشتی در این شهرستان صید شد که پیش بینی می شود تا آخر فصل به صدهزار تن برسد .
وی سنگسر ، سرخوو شیر را مهم ترین ماهیان گوشتی و تجاری صید شده دراین شهرستان برشمارد.
رییس اداره شیلات شهرستان سیریک افزود : ماهیان به استانهای فارس، کرمان ، تهران و اصفهان فرستاده می شود .
رئیسی گفت: بندر کوهستک ، گروگ و سیریک و روستاهای گهردو ، کرپان ، خور آذینی و منطقه بریزگ مهمترین مناطق صید و صیادی در این شهرستان است .
دو هزار و پانصد صیاد با چهارصد فروند لنج صیادی و قایق در شهرستان سیریک به کار صیادی مشغول هستند .
فصل صید ماهی های گوشتی در آبهای خلیج فارس در شهرستان سیریک از مهر آغاز شده است و دی به پایان می رسد .