البسه نشسته و کثیف می‌توانند یک عامل بالقوه رشد انواع بیماری‌ها در افراد در فصول سرد سال باشند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان به افراد هشدار می‌دهند، در فصول سرد سال حتماً پس از هر بار استفاده و پوشیدن جوراب چه در خانه و چه در خارج از خانه جوراب‌های خود را توسط آب گرم و مواد شوینده شستشو دهند. 

گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهش‌ها شستشوی البسه با آب سرد گرچه باعث حفظ دوام بیشتر پارچه می‌شود اما باعث از بین بردن باکتری‌ها نمی‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، البسه‌های تنگ و چسبان از جمله انواع شلوارها و یا جوراب حتماً باید با آب گرم شسته شده و از خشک کن در ماشین لباسشویی برای خشک کردن آنها استفاده نشود.

این البسه باید به صورت آویزان و در معرض مجاورت نور خورشید و هوای محیط به صورت طبیعی خشک شوند. پژوهشگران علت را وجود رطوبت و گرما در این نوع البسه می‌دانند که به خاطر ترکیبات تشکیل دهنده الیاف آنها است که معمولاً از جنس اسپندکس و نایلون ساخته می‌شوند.

براساس تحقیقات رطوبت و گرما می‌تواند باعث رشد باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر عوامل عفونت‌زا در پا  شود و فرد با علائمی چون خارش، سوزش، آکنه، ترک پا و سایر عوارض جسمی مواجه شود.

براساس پژوهش‌ها جوراب افراد در فصول سرد سال یکی از مکان‌های مناسب برای رشد انواع قارچ‌ها و عوامل بیماری‌زا است.

پزشکان استفاده از جوراب‌های متعدد و خشک کردن آنها با اتو را یکی از راه‌ها جلوگیری از انتشار قارچ‌ها و عوامل بیماری‌زا می‌دانند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/


برچسب ها: جوراب ، باکتری ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.