به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرحناز رافع رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر در مراسم هشتمین آیین نکوداشت خدمات داوطلبانه و واقفین جمعیت هلال احمر که امروز (دوشنبه)در تالار اندیشه برگزار شد، با بیان اینکه یکی از رسالتهای خطیر جمعیت هلال احمر در استراتژی 2020 تغییر نگرش اجتماعی مردم است، اظهار داشت: حقیقت این است که هیچ رشد و شکوفایی در سطح اجتماعی بدون استفاده از توان و نیروی آحاد شهروندان ممکن نیست.
وی افزود: همین امر خطیر نقطه عطف ورود جمعیت هلال احمر برای تدبیر نیروی اندیشه و بینش ایرانیان است و باید پذیرفت که در موقعیت حساس کنونی ارتقای ارتباطات در قالب شبکههای اجتماعی ربایش افکار ناب انسانی و اسلامی شهروندان ایرانی تسریع کرده است.
رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر ادامه داد: این امر خطیر از سوی دیگر فقدان الگو دهی فکری و بینشی مناسب در ساختار رفتار شهروندان، ضرورت استفاده از طرفیتهای نهفته در اجتماع را از طریق مکانسیمهای جذب و ساماندهی سیل عظیم نیروی انسانی در جمعیت هلال احمر آشکار میسازد.
رافع تصریح کرد: در وضعیت کنونی اجتماع ایران که غرش دیپلماسی منتخبین مردم به گوش جهانیان رسیده و فضای بین المللی مطلوبی را پیش روی ایران نهاده است. تقویت و توانمند سازی اجتماعی شهروندان با ارائه الگوی رفتار استاندارد یک شهروند متمدن بیش از پیش احساس میشود.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از هر زمان نیازمند ایجاد و استقرار نظم نوین اجتماعی با ضرب آهنگ منسجم و هماهنگ در جهت رشد و اعتلای فرهنگی و اجتماعی کشور عزیزمان هستیم، یادآور شد: ایجاد و استقرار نظم نوین اجتماعی دارای مولفههایی است که توجه به بسترسازی تحقق این مولفهها روند استقرار چنین نظمی را تسریع میبخشد.
رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر با بیان اینکه اولین مولفه ارائه مدل رفتاری یک شهروند متمدن است، افزود: اقدامات بشر دوستانه سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در جهت ارتقا و اعتلای مسئولیت پذیری و مشارکت پذیری اجتماعی در طرحهایی مانند پنجرههای امید، باران مهربانی، سفرنامه سلامت و امید و طرح سلامت یاران برای تحقق چنین مولفهای طراحی و برنامه ریزی شده است.
رافع با اشاره به دومین مولفه که زیست انسانی مسالمت آمیز است، تاکید کرد: ترویج فرهنگ تحمل اجتماعی و ارتقای سطوح پذیرش سلایق مختلف و همچنین اعتلای فرهنگ صلح عاری از خشونت است. توان فوق العاده تنوع قومیتی در ایران اسلامی خود بزرگترین فرصت استفاده از ظرفیت خدمات داوطلبانه در جهت حل مخاطرات اجتماعی است.
وی با تاکید بر این که سومین مولفه انسجام یافتگی نهادهای جامعه معدنی "NGOها" است، گفت: این مولفه با ایجاد حلقههای ارتباطی از آحاد شهروندان در راستای خدمات بشر دوستانه به طور هماهنگ و منسجم برای تحقیق منفعت اجتماعی و ساختار مندی حرکت مردمی ضروری است. تعامل جمعیت هلال احمر با سمنهای فعال در اقدامات بشر دوستانه در راستای انسجام دهی به این نهادهای مدنی است.
رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر اضافه کرد: چهارمین و آخرین مولفه نظم و نوین اجتماعی، روند تعاملی شهروندان با دولت در راستای استقرار به زمامداری است.
رافع ادامه داد: گاهی بین بینش آحاد شهروندان و دیالوگ حاکمیتی عدم مفاهمهای از جنس بی اعتمادی ایجاد میشود. جذب و ساماندهی گسترده توان عظیم انسانی در اجتماع در راستای ایجاد حس نوع دوستی و حضور در صحنههای اجتماعی، ضمن افزایش احساس عدالت اجتماعی در شهروندان و حس مطالبه گری، سبب تسهیل روند پاسخگویی دولت مردان و به عبارت رساتر، همدلی و همزبانی دولت و ملت میشود.
وی با بیان اینکه در وضعیت کنونی منطقه اقدامات و تبلیغات غیر منصفانه بین المللی جهت جلوه نمایی و تلفیق نمای خشونت آمیز و بی رحمانه از تعالیم اسلامی است، تصریح کرد: رسالت جمعیت هلال احمر در قالب اقدامات انسانی و بشر دوستانه در راستای حمایت از حقوق بشر و مراقبت از اقشار آسیب پذیر اجتماعی برای ترسیم نمای رحمانی تعالیم اسلامی و ندای مهربانی پیامبر رحمت (ص) بیش از پیش اهمیت مییابد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/