سید مهدی غضنفری متخصص فیزولوژی و مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که مزاج افراد در فصلهای مختلف سال در کاهش وزن مؤثر است، اظهار کرد: در طب سنتی ابتدا باید با ورزش بدن را پاکسازی کنیم و اصلاح تغذیه سلامت بدن را تضمین میکند. ورزش در طب سنتی تدابیر خاص خود را دارد و متناسب با شخصیت و خصوصیات بدنی و روحی و روانی، نوع ورزش برای افراد تجویز میشود.
وی افزود: ورزش برای کاهش وزن افراد با مزاج گرم و تر و با توجه به خصوصیات بدنی و روحی و روانی آنها در فصلهای مختلف تعیین میشود. زیرا نوع آب و هوا نیز در کاهش وزن مؤثر است.
غضنفری تصریح کرد: به طور معمول افرادی که دارای مزاج سرد و تر هستند صاحب پوست سفید و بدنی پفکی و چاقی از نوع آب فراوان، چربی فراوان، سستی بدن و از جنس آب و رطوبت هستند. این خصوصیات در بانوان بیشتر دیده میشود.
این متخصص فیزیولوژی و طب سنتی تأکید کرد: برای افرادی که صاحب مزاج سرد و تر هستند، ورزشهای خشک شامل دویدن، دوچرخه سواری در نور کافی و دمای خوب و به طول معمول در زیر نور آفتاب، مناسب است. پف آلودگی آنها در این شرایط از بین خواهد رفت.
وی با اشاره به اهمیت نوع ورزش با مزاج افراد افزود: ورزشهای خنک و سنگینتر شامل دویدن، شنا، اسکی و ورزشهای زمستانی برای افرادی که مزاج گرم و تر دارند بسیار مناسب است.
چاقی افراد با مزاج گرم و تر بیشتر چاقی همراه با گوشت و چربی و افراد سرد و تر همراه با چربی است. نوع ورزش آنها باید زیر نظر متخصصان و با توجه به مزاج آنها تعیین شود.
غضنفری در پایان گفت: با تعیین نوع مزاج و با نظارت متخصصان، دویدن منظم و خوب، پیاده روی سریع در محیط و زمان مناسب میتوان علاوه بر کاهش وزن، سلامت بدن را تضمین کرد.
شرایط محیطی و زمان ورزش در فصلهای مختلف سال از مهمترین عوامل مؤثر بر کاهش وزن افراد است. بهتر است ورزش در تابستان قبل از طلوع آفتاب و در زمستان در میانه یا وسط روز انجام شود.
مهمترین شرط سلامت بدن و کاهش وزن انجام وزرش در محیط و زمان مناسب و پرهیز از ورزش کردن هنگام شب و نزدیک خواب است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/