سود و زیان مصرف کافئین به غلظت آن در مواد غذایی بستگی دارد.

محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که سود و زیان کافئین موجود در مواد غذایی به میزان غلظت آن بستگی دارد، گفت: کافئین اگر به مقدار کم مورد استفاده قرار گیرد برای همه افراد مفید است.

وی در ادامه افزود: کافئین در چای و قهوه وجود دارد که اگر چای به طور کم رنگ استفاده شود و در مصرف آنها زیاده‌روی نشود ضرری ندارد و منع مصرفی برای هیچ گروه از افراد ندارد و همچنین خانم‌های باردار نیز می‌توانند روزانه 1 الی 2 استکان چای و قهوه مصرف کنند و از فواید آنها استفاده کنند.

این متخصص صنایع غذایی در رابطه با دیگر مواد غذایی دارای کافئین گفت: نوشیدنی‌های گازدار و نوشابه‌های انرژی‌زا نیز دارای مقادیری کافئین هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی مصرف انواع نوشابه‌های گازدار به دلیل مضراتی که دارند توصیه نمی‌شود و علاوه بر این مصرف نوشابه‌های انرژی‌زا به دلیل مقادیر بالای کافئین موجود در آنها دارای مضررات بیشتری است و به خصوص خانم‌های باردار باید از استفاده آنها حدالامکان خودداری نمایند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.