به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران در جلسه کارگروه اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه در دو سال گذشته حدود 30 نقطه پرخطر و محروم شهرستان های مازندران بهسازی و توانمندسازی شدند گفت: منطقه عباس آباد شهر نکا، نوبنیاد ساری و امت آباد آمل از جمله آنها بود.
علیرضا یونسی با اشاره به اینکه دولت با وجود شرایط بد اقتصادی کشور به دنبال کاهش مشکلات مردم است افزود: دولت تدبیر وامید رسیدگی به محلات آسیب پذیر و پرخطر اجتماعی را در اولویت قرار داده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران اجرای طرح های زیرساختی از جمله آسفالت کوچه ها، واگذاری انشعاب آب، برق و گاز را در توانمندسازی ساکنان مناطق پرخطر مهم دانست و تاکید کرد: در بخش نرم افزاری نیز ساخت پارک محله، سالن ورزشی، خانه عالم و پایگاههای فرهنگی و بسیج توانسته شرایط زندگی اجتماعی را به این مناطق برگرداند.
یونسی با بیان اینکه هم اکنون سه مرکز نگهداری متکدیان در شهرهای ساری، آمل و تنکابن فعال است، گفت: همه تلاش ها در حال انجام بر این است که استانی بدون متکدی داشته باشیم و نباید اجازه داد حتی یک متکدی در استان وجود داشته باشد.
سعید آرام مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه اقدامات خوبی در مناطق حاشیهای صورت گرفته است، بیان داشت: همه دستگاهها پایکار هستند تا بتوانیم شرایط را مهیا کنیم و یکی از مناطقی که اقدامات حاشیه نشینی خوبی صورت گرفته منطقه مهرگان نکا بوده است.
مدیرکل بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه در بحت جمع آوری متکدیان اتفاقی که انتظار داشتیم بدست نیامده است بیان داشت: مرکز نگهداری متکدیان در ساری به عنوان مرکز جمع آوری متکدیان مازندران عمل می کند و در یکسال قبل قرار شد که علاوه بر شهر ساری، در آمل و تنکابن چنین مرکزی دائر شود که علیرغم اینکه وظیفه ما نبود مکانی را در اختیار شهرداری ها قرار دهیم چنین کاری را انجام دادیم.
آرام افزود: شهر آمل به عنوان معین شهرهای محمودآباد، نور و بابل و مسئولین شهرهای ذکر شده در امر جمع آوری متکدیان هزینه های آن را تقبل کنند تا بتوانیم با همکاری شهرداری آمل مرکز جمع آوری متکدیان شهر آمل را همزمان با ایام اله دهه فجر بهره برداری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای هر مرکز نگهداری متکدیان سالانه مبلغ 250 میلیون تومان در نظر گرفته می شود که در این مراکز متکدیان 10 روزه نگهداری خواهند شد و بعد از آن به دستگاههای حمایتی معرفی می شوند.
سرهنگ ذبیحالله پهلوانی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران در این جلسه با بیان اینکه ۹۰۲ نفر از متکدیان را در مازندران جمعآوری کردیم، بیان داشت: شهرداریها طبق مصوبه شورای اداری استان باید مکانهایی را برای جمعآوری متکدیان در نظر بگیرند.وی افزود: ادارات مربوطه همانند بهزیستی اقداماتی را برای خانوادههای متکدیان صورت داده وآن ها را تحت پوشش خود قرار دهند.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران در پایان گفت: نیروی انتظامی استان مازندران در رابطه با جمعآوری متکدیان استان آمادگی کامل دارد و دستگاههای اجرایی را در این امر همراهی خواهد کرد.
گفتنی است؛ در این نشست فرمانداران و شهرداران شهرهای آمل، بابل، بابلسر، نور، محمودآباد و فریدونکنار حضور داشتند.
انتهای پیام/ز