امین حقوردی روانشناس تربیتی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: افسردگی یکی از بیماری شایع در میان افراد خصوصا زنان بوده که در صورت عدم درمان منجر به ایجاد مشکلات بزرگ و حتی جدایی شده و در این میان نقش همسر با حمایت و صبر خود در کاهش این اختلال بسیار ماثر است.
وی ادامه داد: افسردگی تاثیر زیادی بر روابط افراد خصوصا روابط خانوادگی فرد داشته و تفکرات منفی، از دست دادن علایق خود نسبت به چیزهایی که قبلا برایش مهم و مورد علاقه بوده، تحت تاثیر قرار گرفتن روابط زناشویی و بیتوجهی نسبت به همسر و امور منزل از جمله رفتارهای فرد افسرده بوده که معمولا باعث آزار طرف مقابل میشود.
حقوردی اضافه کرد: در این شرایط فرد حتما باید تحت درمانهای دارویی قرار گرفته و به همین دلیل باعث ایجاد حالاتی نظیر بیحالی،عدم تنظیم ساعت خواب و پرخاشگری شده که راهکارهای لازم برای مقابله با آن، توسط روانپزشک به همسر شخص ارائه خواهد شد.
این روانشناس تربیتی در پایان تاکید کرد: نقش همسر در این موقعیت بسیار مهم بوده و انجام برخی کارها و صبوری در برابر مشکلات ایجاد شده ضروری است از جمله عدم قضاوت و برچسب زدن به فرد افسرده و نیز ایجاد دلگرمی برای او که در هر شرایط پشتوانه و حمایتگر همسرتان خواهید بود، میتواند در کاهش افسردگی شخص تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام/
به شوهرفقط به چشم اسپانسر مالی نگاه میکنن که بایدحمالی کنه شب و روز وبیاره بریزه بپای اونا
خانه داری که بلدنیستن وشوهربایدخانه داری کنه