به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ نجیبزاده گفت: لرستان با قابلیتهای مناسب از جمله دام کافی، علوفه خوشخوراک و مطلوب و آب سالم ظرفیتهای خوبی برای تولید گوشت قرمز دارد.
وی افزود: در همین خصوص در 9 ماه اخیر، 26 هزار و 758 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
نجیبزاده با اشاره به تولید سال گذشته گوشت قرمز استان گفت: در سال گذشته حدود 32 هزار و 220 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و دامپروری استان فرصت مناسبی برای افزایش تولید محصولات دامی و زراعی را در استان فراهم کرده است، افزود: شهرستانهای خرمآباد با 5443 تن و الیگودرز با 4043 تن امسال بیشترین میزان تولید گوشت قرمز را به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام/گ