با اصلاح ژنتیکی وزن پرنده بلدرچین پرورشی دریزد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛رئیس بخش تحقیقات دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد گفت: وزن معمولی این پرنده دویست و سی گرم است که با اجرای این طرح تحقیقاتی وزن آن به بیش از دویست وشصت گرم در یک دوره پرورش افزایش یافت. .

بی طرف افزود: کاهش دوره پرورش از چهل ودو روز به سی و هشت روز و بهبود ضریب تبد یل غذایی و افزایش حجم تخم بلدرچین از دیگر مزایای این طرح تحقیقاتی  در استان یزد است..

وی گفت : با توسعه این طرح تحقیقاتی زمینه افزایش بهره وری در واحد سطح فعلی و نیز افزایش درآمد برای تولید کنندگان حاصل خواهد شد.

در حال حاضر استان یزد با تولید  سالانه سه هزار تن گوشت بلدرچین رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۵:۳۳ ۲۰ دی ۱۳۹۹
همه ی کشور ها حتی آفریقا داره از اصلاح ژنتیک دست میکشه
شما تازه شروع کردید
خوب دیگه به بچه هام گوشت و تخم مرغ بلدرچین نمیدم
Iran (Islamic Republic of)
بیتا
۱۵:۳۰ ۲۰ دی ۱۳۹۹
سلام
خیلی هنر کردید که با اصلاح ژنتیک این کار و انجام دادید