به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ،دکتر افشار بر آن است این میوه ی نارنجی پوش منبع فوق العاده ای از فیبرهای غذایی است که در فصل سرد زمستان نباید از مصرف آن غافل شد.
وی افزود: نتایج پژوهش های متعدد نشان داده است که ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در پرتقال از ابتلا به انواع سرطان ها از جمله : سرطان دهان ، سرطان مری ، سرطان کولون و حنجره پیشگیری می کند.
این متخصص تغذیه میگویید:پرتقال سرشار از ویتامین ( سی) است که مصرف آن از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی نیزجلوگیری می کند ومانع از سرماخوردگی وبیماری های ویروسی می شود.
علاوه بر آن این میوه به دلیل دارا بودن فیبرهای غذایی باعث کنترل کلسترول خون می شود ضمن اینکه مصرف آب پرتقال برای کسانی که چربی خون بالایی دارند بسیار مفیداست وتوصیه می شود این افراد روزانه 3 لیوان آب پرتقال تازه و خانگی میل کنند.
محققان علم پزشکی توصیه میکنن ،برای بهتر شدن خواص آنتی اکسیدانی پرتقال بهتر است علاوه بر مصرف آن روزانه یک لیوان چای سبز نوشیده شود ، چراکه هردو حاوی آنتی اکسیدان فراوان هستند و سدی در برابر سرطان ها می سازند.
علاوه بر موارد ذکرشده مصرف پرتقال دردهای ناشی از بیماری آرتریت را کاهش داده وروند پیری سلول های پوست را کند می کند.