میکروب روده سبب سوخت و ساز در بدن شده و این امر می‌تواند چاقی و دیابت را از بین ببرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، روغن زیتون می‌تواند میکروب روده را از بین ببرد و به انسان کمک کرده تا دچار بیماری‌های قلبی و عروقی نگردد به طوری که رژیم‌های غذایی که در آن روغن زیتون به کار برده می‌شود، سبب سلامت بیشتر قلب و رگ‌های آن می‌شود.

براساس این تحقیقات، روغن سرد فشرده زیتون، آب آناناس، سرکه بالزامیک و روغن دانه انگور، میکروب روده موش با ترکیبی به نام DMB هدف قرار داده که با از بین بردنش تصلب شرایین از بین می‌رود و آسیب به بدن موش نمی‌رسد و این رویکرد نشان می‌دهد که کشتن میکروب آترواسکلروز حقایق شگفت‌انگیزی را ایجاد می‌کند.

دکتر استنلی هیزن رییس کلینیک کلیولند گفت: غذاهایی که حاوی DMB که اغلب در رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و درمان DMB با کند کردن سرعت تولید میکروب با ترکیب به نام TMA است به طوری که با هضم مواد مغذی مانند کولین، لسیتین و کارنیتین میکروب TMA به یک مولکول به وسیله بدن انسان تبدیل می‌شود براساس مطالعات هازن TMA با افزایش سکته‌های قلبی مرتبط است و این مواد مغذی در غذاهایی مانند گوشت، زرده تخم مرغ، مرغ و فرآورده‌های لبنی است.

در مطالعه‌ای جدید دانشمندان به این نتیجه رسیدند که رژیم‌های غذایی غنی از کولین یا کارنیتین سطح DMB به طرز قابل قبولی کاهش می‌یابد و آترو اسکرونی بدن سرکوب می‌شود. بیماری‌های قلبی علت اصلی مرگ و میر است به طوری که 610هزار نفر سالانه در آمریکا می‌میرند که از هر 4 نفر یک نفر با آترواسکلروز مرتبط است.

با این حال دانشمندان سعی کرده‌اند سطح TMAO را با امید کاهش خطر بیماری قلبی در سرکوب آنزیم در افراد و تبدیل TMA به TMAO است.

هانری می‌گوید که باکتری‌های روده مقاومت کمتری نسبت به DMB نشان داده و این باکتری‌ها نقش مهم در سوخت و ساز بدن افراد داشته و از بروز چاقی و دیابت کمک شایانی می‌کند، گفتنی است این روش می‌تواند درمان بسیاری از بیماری‌های مزمن که در آن میکروب روده دخیل بوده را به سهولت انجام دهد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/
برچسب ها: میکروب ، روده ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۵ ۰۹ دی ۱۳۹۴
سلام مطلب خیلی خوبی بود مرسی
آخرین اخبار