با شیوع بیماری آنفولانزا و همچنین فوت یک مادر باردار در شهرستان نیشابور در راستای پيشگيری از گسترش بیماری تمامی مقاطع تحصيلی شهرستان تعطيل شد.

  به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،  جواد قوامی نژاد مدیر آموزش وپرورش نیشابور در این رابطه گفت: این اقدام در راستای پیشگیری از گسترش بیماری و همچنین مراقبت از سلامتی دانش آموزان انجام شده است.
 
وی بیان کرد: طبق مصوبه کمیته هماهنگی و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش نیشابور و بنا بر اصل پیشگیری امروز هفتم دی‌ماه مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم تعطیل اعلام شده است.
 
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز با بیان اینکه از مجموع سه نفر مبتلا به آنفولاآنزا در شهرستان نیشابور فقط یک نفر خانم باردار فوت کرده‌ است بیان کرد: مادران باردار تا ۶ هفته بعد از زایمان دردسته گروه‌های پرخطر ابتلا به بیماری شدید یا پیش رونده و یا عارضه‌دار آنفولاآنزا قرار می گیرند و لذا رعایت نکات بهداشتی در این راستا ضروری است.
 
مردم به شایعات شبکه های اجتماعی توجه نکنند
 
دکتر محسن عظیمی نژاد با بیان اینکه از شهروندان در خواست می‌کنیم به شایعات مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند و اخبار را از کانال‌های رسمی و رسانه ها پیگیری کنند بیان کرد: آنفلوانزا بیماری ویروسی حاد دستگاه تنفسی است كه با تب، سردرد، درد عضلانی، تعریق، آبریزش بینی، گلودرد و سرفه تظاهر می شود.
 
وی در خصوص شهروندان مبتلا شده به این بیماری بیان کرد: تاکنون سه نفر در نیشابور به این بیماری مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنان فوت کرده و دو نفر دیگر با مراقبت های بهداشتی و درمانی بهبود یافته و هم اکنون از بیمارستان مرخص شدند.
 
وی با بیان اینکه شرایط کاملا در کنترل قرار دارد اظهار کرد: دو بیمار بهبود یافته و مبتلا به این بیماری شامل یک مرد و یک خانم بودند که بهبود یافتند.
 
وی بیان کرد: افراد مشکوک به آنفلوانزای خطرناک آزمایش های آنها جهت تایید به دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال می شود و اگر آزمایش مثبت باشد، می توانیم بگوییم فرد به آنفلوانزا مبتلا شده است.
 
وی افزود: علائم عمومی غالب در این بیماری شامل تب، لرز،سردرد، درد عضلانی، بی حالی و بی اشتهایی است و معمولاً درد عضلانی یا سردرد بیشترین علامت مشكل سازاست و شدت آن مرتبط با اوج تب است.
 
وی بیان کرد: در كودكان نیز علایم گوارشی شامل اسهال،تهوع،استفراغ می تواند تنها علامت بیماری باشد و درد عضلات ساق پا ممكن است به طور واضحی وجود داشته باشد.
 
وی با اشاره به علائم تنفسی شامل سرفه خشك، درد شدید گلو، انسداد و ترشح بینی بیان کرد: سرفه اكثراً وجود داشته و سخت ترین علامت است و ممكن است همراه با ناراحتی یا سوزش زیر جناق سینه باشد.
 
وی افزود: بالغین مسن ممكن است فقط تب بالا، سستی و گیجی بدون شكایات تنفسی مشخص داشته باشند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: اهمیت آنفلوانزا در سرعت انتشار همه گیری، وسعت و تعداد مبتلایان و شدت عوارض آن، به خصوص ذات الریه ویروسی و باكتریایی است.
 
وی مهم ترین راه انتقال ویروس در محیط های بسته و  پر جمعیت اعلام کرد و افزود: از آنجا كه ویروس آنفلوانزا ممكن است ساعت ها در شرایط سرد و رطوبت كم در محیط زنده بماند،انتقال ویروس از طریق ترشحات آلوده نیز می تواند انجام شود.


منبع:مهر
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
 انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.