به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسعود شفیعی در اختتامیه نخستین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با اشاره به میزان بیکاری در کشور اظهار کرد: بیکاری در ایران از هرم نیروی انسانی در حال تبدیل شدن به استوانه نیروی انسانی است و حدود 20 هزار دکترای بیکار داریم در این شرایط گرایش زیادی به دکتری به وجود آمده البته شاید از یک منظر چنین وضعیتی خوب باشد و لازم نباشد برای آنکه به کسی مقامی بدهند او را دکتر خطاب کنند و مدرک دکترای قلابی افزایش یابد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای اذعان کرد: رشتهها، تجهیزات و ساختار این دانشگاه قدیمی است اما لازم است به تدریج بهروز شود و آموزشکدهها به دانشکده و مدرسها به هیئت علمی تغییر پیدا کنند. در حال راه اندازی چند رشته جدید کاردانی هستیم و با منطقه ویژه تفاهم نامهای امضا کردهایم و قصد داریم با پتروشیمی نیز تفاهم نامهای به امضا برسانیم.
وی با بیان اینکه دو تیپ دانشگاه داریم، گفت: برخی دانشگاهها عرضه محور هستندکه هدف آنها توسعه علم است ولی بازار کار برای آنها تعریف نشده اما برخی دیگر از دانشگاهها تقاضا محور هستند و آموزش، پژوهش و ارتباط با صنعت در آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.
شفیعی با اشاره به جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس اظهار کرد: دانشگاه فنی حرفه ای به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و تقاضامحور میتواند در زمینه مد و لباس ایران فعالیتهای خوبی انجام دهد و این جشنواره را توسعه دهد. در این جشنواره مشارکت نهادهای مختلف محقق شد البته به زودی باید جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس علاوه بر آموزش محور بودن، پژوهش محور نیز باشد و دست کم مد و لباس کشورهای اسلامی منطقه را در دست بگیرد. برای دستیابی به این هدف لازم است پژوهش و فرهنگ سازی کنیم.
شفیعی در پایان با اشاره به ضرورت هم افزایی میان کشورهای اسلامی گفت: به عنوان نمونه جایزه مصطفی (ص) یک کار درجه یک است که میان کشورهای اسلامی در حال برگزاری است. در حوزه پوشش نیز باید توجه کنیم که میتوانیم فرهنگ خود را در مد جاری کنیم. به این منظور لازم است به مراکز نوآورانه مجوز بدهیم و سرمایه گذاریهای لازم را نیز انجام دهیم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/