شام سنتی شب کریسمس یک نوع غذایی متفاوت در غرب ولز و انگلستان است و در آشپزخانه گراپ، ظرفها از اشکال مختلف کرمها و حشرات مثل ولینگتون میلروم و بانا است.
اندی مالکرافت صاحب رستوران در این باره می گوید، ما درحال ارائه منوی حشرات به عنوان غذای گوشتی به مشتریان مان هستیم و ما در تلاش هستیم تا اشکالات غذا خوردن مردم را بگیریم و دلیل اصلی معروفیت آشپزخانه گراپ به خاطر شکار حشرات است.
دکتر سارا بیون مسئول مرکز تحقیقات کشاورزی میگوید: در مرکز تحقیقات کشاورزی، مشتریان اطلاعات بیشتری در مورد خوردن بعضی از حشرات میتوانند بدست آورند و میزان پروتئین موجود در همبرگر حشرات برابر با همبرگر تهیه شده با گوشت گاو است.
گفتنی است، یک همبرگر گوشت گاو در حدود 3290 لیتر آب مصرف می کند ولی برای تولید یک همبرگر حشرات کمتر از یک پونت آب مصرف میشود و به نظر میرسد که مشتریان از این منو غذا استقبال فراوانی میکنند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/
اینا به قورباغه گفتن زکی
کلا فرهنگ وحشی گری انگار وجودشونو گرفته غارنشینای ملخ خوره بدبخت