به گزارش خبرنگار سایر حوزههای گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،از آنجا که در سال های گذشته، وزنه برداری کشور با عدم مدیریت مواجه بود و این رشته المپیکی از استعدادهای ناب خالی شده است مدیریت جدید فدراسیون وزنه برداری استعدادیابی، آموزش و تحقیق را در سر لوحه کار خود قرار داده است تا تاثیرات منفی روش گلخانه ای مدیریت سابق این رشنه ورزشی باسابقه در کشورمان را از بین ببرد و از این رو به منظور توسعه و دانش افزایی وزنه برداران، مربیان و داوران در سطح ملی وبین المللی، نخستین جلسه رسمی اعضای کمیته آموزش و تحقیقات فدراسیون وزنه برداری برگزار شد تا این کمیته در سال آینده گامی اساسی درجهت تاسیس و راه اندازی دانشکده وزنه برداری درسطح مقدماتی کاردانی و کارشناسی در این رشته ورزشی بردارد.
موارد مهمی در این جلسه به تایید اعضای این کمیته رسید که به شرح زیر است:
1- مقرر گردید تا پایان سال1394 و در سال آینده (1395) برنامه های آموزشی مربی گری و داوری و دانش افزایی مربیان وداوران طبق برنامه ای که افشین ملایی مدیر کل آموزش و تحقیقات وزارت ورزش و جوانان به فدراسیون ارسال می کنند طبق برنامه زمان بندی پیش بینی شده در پایتخت و سایر استان هایی که می توانند برای برگزاری این قبیل برنامه های آموزشی میزبانی ایده ال باشند برگزار شود.
2- این کمیته طبق برنامه زیرساختی و بلند مدت پیش بینی شده موظف شد به منظور توسعه و دانش افزایی وزنه برداران، مربیان و داوران در سطح ملی وبین المللی جدیت بیشتر داشته تا سطح علمی وزنه برداری در عرصه داخلی و بین المللی رشد و گسترش ریشه ای داشته باشد.همچنین طبق دستور رییس فدراسیون وزنه برداری این کمیته موظف شد تا سال آینده برنامه های راهبردی و عملیاتی خود را برای تاسیس وراه اندازی دانشکده تخصصی وزنه برداری به جهت تربیت دوره مقدماتی کاردانی و کارشناسی در این رشته ورزشی اقدام جدی بعمل آورده تا وزنه برداران علاقه مند بتوانند در این مرکز علمی با دانش علمی و عملی روز وزنه برداری دنیا آشنا شوند.
3- در این جلسه ازرونمایی و چاپ کتاب جامع مقررات و قوانین بین المللی وزنه برداری که توسط دکتر مصطفی حکمت پور رییس کمیته آموزش و تحقیقات فدراسیون وزنه برداری ترجمه شده است با کمک اداره کل آموزش و تحقیقات وزارت ورزش و جوانان تا قبل از پایان سالجاری و نیز ارسال این کتاب جامع برای وزنه برداران، مربیان، داوران و کارشناسان ورزش در سراسر کشورصحبت و تاکید شد.
4- فرشاد غزالیان استاد دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تحقیقات تهران و همچنین دکترشیرین زیلایی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مسجد سلیمان و رییس کمیته آموزش و تحقیقات هیات وزنه برداری استان خوزستان به جهت عضویت در کمیته آموزش فدراسیون وزنه برداری توصیه وگزینش شدند.
5- مقرر گردید با همکاری و همت اعضاء هیات علمی و مدرسان کمیته آموزش و تحقیقات فدراسیون وزنه برداری، کتاب آموزش جامع وزنه برداری با سرفصل های مجزا برای دوره های مربیگری درجه 3 ، درجه2 و درجه یک ملی تهیه وچاپ شود.
6- همچنین قرار است با تاکید مدیریت فدراسیون درخصوص بالابردن سطح علمی و دانش فنی مربیان و داوران سراسر کشور کمیته آموزش سمینارهایی برای اعتلای دانش کمیته های آموزش وهیات های وزنه برداری سراسر کشوردرزمان باقیمانده تا پایان سالجاری و نیز سال آینده برگزارکند.
7- برپایی نمایشگاه عکس و فیلم در برنامه های مختلف آموزشی برای مربیان و داوران وزنه برداری.
8- دروس علمی و فنی وزنه برداری با نگرش به رویدادهای قاره ای و بین المللی در کلاس های دانش افزایی تدریس شود.
9- مقرر گردید کلیه مربیان در سطوح مربیگری درجه3، درجه2 و درجه یک ، مربیان ملی و بین المللی در کلاس های دانش افزایی که در سال 95 تشکیل می شود شرکت نمایند و به افراد شرکت کننده گواهی رسمی از سوی فدراسیون اهدا شود.
10- صدور گواهینامه رسمی فدراسیون وزنه برداری برای داوران رسمی این مجموعه در سطوح ملی درجه3، درجه2 و درجه یک و سطوح بین المللی درجه 2 و درجه یک پس از حضوردر کلاس های ارتقاء سطح.
11- همچنین مبحث اضافه شدن یک روانشناس تخصصی در عرصه ورزش که به خوبی با رشته وزنه برداری آشنا باشد به عنوان یک نیاز ضروری و دغدغه این رشته ورزشی مطرح شد و د
درنهایت مقررگردید در جلسه آینده این کمیته یکی از متخصصان برجسته در این حوزه به جمع اعضاء کمیته آموزش و تحقیقات وزنه برداری اضافه شود.
*برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/