تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی 3.5 برابر افزایش یافت.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از بیرجند ،در 9 ماه گذشته هزار و 332 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد که 3.5 برابر مقدار تولید این محصول در مدت مشابه پارسال است.

رفیعی ‌پور افزود: تولیدات مرغ آنتی بیوتیک امسال در خراسان جنوبی با جوجه ریزی 740 هزار قطعه مرغ در 11 واحد پرورش این طیور در استان حاصل شد . وی گفت: در مدت مشابه پارسال 360 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی تولید شد .

مرغ بدون آنتی بیوتیک خراسان جنوبی در شهرستانهای نهبندان، قاین، خوسف، طبس و بیرجند پرورش داده می شود که علاوه بر تأمین نیاز این استان، به خراسان رضوی نیز فرستاده می شود.

انتهای پیام/پ


برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.


برچسب ها: افزایش ، مرغ ، بیرجند ، خراسان ، جنوبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.