به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رییسون مشاور اقتصادی وزیر بهداشت در نشست مشترک معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاههای علوم پزشکی در راستای مشارکتهای غیردولتی در خصوص اقدامات اخیر این حوزه بیان کرد: ارتقای شاخص تختهای بیمارستانی از 1.6 به 2.6 با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد و طبق سیاستهای کشور باید در ادامه فعالیتها اتکای خود را از منابع دولتی کم کنیم و از سرمایهگذاری بخش خصوصی کمک بگیریم.
وی با اشاره به ابراز رضایتمندی مقام معظم رهبری از حوزه سلامت عنوان کرد: به دلیل ناچیز بودن منابع دولت در چهارچوب بودجههای سنوات وزارتخانه باید برای بهینه سازی وضع موجود از بخش خصوصی کمک گرفت.
رییسیون با اشاره به شکلگیری حوزه اقتصاد در سلامت گفت: این حوزه در خردادماه سال جاری به دستور وزیر بهداشت شکل گرفته است که مأموریت اصلی آن جذب منابع بخش خصوصی داخلی و بینالمللی برای تحقق نیازهای حوزه سلامت است. برای رسیدن به این هدف نشستهایی داشتهایم که منجر به تشکیل چهار کارگروه اقتصاد و درمان، اقتصاد و بهداشت، اقتصاد و دارو، اقتصاد و آموزش انجامید.
وی ادامه داد: پس از انجام مطالعات اقتصادی به تولید بستههای سرمایهگذاری اقدام کردیم. این کار تخصصی موجب شده است که 266 بسته سرمایهگذاری شامل 94 بیمارستان آماده شود.
مشاور اقتصادی وزیر بهداشت با تأکید بر نقش حیاتی سرمایهگذاران در مشارکتهای حوزه سلامت اظهار کرد: باید ادبیات برخورد با سرمایهگذار را به گونهای تغییر دهیم که مورد نظر آنها است. اگر دقت به خرج ندهیم ممکن است سرمایهگذاری در حوزههای دیگر مصرف شود. ساسیت این موضوع بسیار زیاد است زیرا سیاستهای کلان کشور واگذاری به بخش غیردولتی است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/