رئیس سازمان بهزستی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی در کشور عمیق شده است، گفت: 34 درصد جمعیت کشور در سنین 19 تا 60 سال دچار اختلالات روانی هستند که نیاز به درمان تخصصی دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس سازمان بهزستی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی در کشور عمیق شده است، گفت: 34 درصد جمعیت کشور در سنین 19 تا 60 سال دچار اختلالات روانی هستند که نیاز به درمان تخصصی دارند.

انوشیروان محسنی بند پی روز چهارشنبه در دومین اجلاس علمی و کاربردی مدیران ارشد سازمان بهزیستی کشور در ساری اظهار کرد:باید شرایطی را فراهم کنیم تا مانع افزایش اسفبار آمار آسیب های اجتماعی در جامعه شویم.

وی با بیان اینکه اکنون از هر 100 ازدواج 23 ازدواج منجر به طلاق می شود گفت : سن ازدواج در مردها از 24 سال در سال 75 به 28 سال در سال 92 و در زنان از 18 به 24 سال افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه 11 میلیون نفر در سن ازدواج قرار دارند افزود : کم شدن گفت و گو در خانواده ها یکی دیگر از آسیب های اجتماعی است.

وی به آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد اشاره و گفت : براساس آمار رسمی تعداد معتادان از یک میلیون و 200 هزار نفر به دو میلیون افزایش یافته که به صورت غیررسمی تا پنج میلیون نفر هم تخمین زده شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اقدام توسعه پیش گیرانه و مداخله ای را از راهبردهای بهزیستی دانست و گفت : امروز باید اثر بخشی و کارآیی برنامه ها و اقدامات را برای کاهش آسیب های اجتماعی جدی بگیریم.

وی بیماری ، حوادث و سوانح و اختلالات ژنتیکی را سه عامل اصلی معلولیت در جامعه اعلام و گفت : یک میلیون و 200 هزار معلول در کشور وجود دارد که بیش از 400 هزار نفر آنها در روستاها ساکن هستند.

رئیس سازمان بهزستی اجتماع محور را از دیگر رویکردهای بهزیستی بیان و گفت : استاندارد کردن خدمات و توسعه و پیشرفت علوم حوزه سلامت را برای معلولان را اثر گذار و ضروری دانست.

محسنی بندپی، غربالگری تنبلی چشم ، شرح حال سنجی و تقویت خدمات مشاوره ای و مداخله ای را از برنامه بهزیستی اعلام و افزود : در حال حاضر 80 درصد کودکان سه تا شش سال در غربالگری تنبلی چشم مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه 63 درصد جمعیت کشور نیز در طرح غربالگری شرح حال سنجی مشارکت کردند گفت : 250 مرکز علمی و تخصصی مشاوره ژنتیک با بهزیستی همکاری دارند.

وی ادامه داد : پنج هزار و 100 تیم در پنج هزار محله 15 میلیون نفر را در حوزه پیشگیری از اعتیاد تحت پوشش دارند.

رئیس سازمان بهزستی افزود: در حوزه توانبخشی نیز بهزیستی در کاهش بیماری اوتیسم ( اختلالات عصبی ) با همکاری 53 مرکز خدمات ویژه ارائه می کند.

وی گفت : اثر بخشی و بهره وری در هزینه کاهش آسیب های اجتماعی باید دقیق و براساس دانش علمی روز باشد.

رئیس سازمان بهزستی افزود : در برنامه ششم توسعه کشور به آسیب های اجتماعی به عنوان یک مقدمه مهم به صورت مستقل مورد توجه قرار گرفته است.
منبع: ایرنا
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۱۹ دی ۱۳۹۴
خوش به جالمون...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۶ ۱۸ دی ۱۳۹۴
من گفتم با این آماری که دادین بهانه دست بیگانگان میشه که ما را متهم کنند. نظر من غیر قابل انتشار بوده??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۱۶ دی ۱۳۹۴
چه آمارهای دشمن شاد کنی . اینکه وحشتناکه . پس مسئولین چکار دارن میکنن ؟ نه آلودگی هوا رو میتونن رفع کنن نه ترافیک رو حل کنن نه اعصاب مردمو میتونن آروم کنن نه یارانه میتونن بدن نه تولید بلدن بکنن پس چکار بلدن بکنن وجدانا اگه کسی نمیتونه مشکلات مردم رو رفع کنه و پست بگیره از داعشیا هم بدتره