عارضه سبز شدن عضله سینه مرغ منشا میکروبی ندارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ دکتر جواد نگارستانی، مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشكي استان كرمان در واکنش به انتشار تصاویری در فضای مجازی از گوشت عضله سینه مرغ که به رنگ سبز تغییر رنگ داده و منتسب کردن این پدیده به یک بیماری عفونی و خطرناک برای مصرف کننده را نشان می داد، گفت: این عارضه مطلقاً منشاء میکروبی ندارد و سلامت مصرف کننده را تهدید نمی کند.

وی علت سبز شدن عضلات مرغ که بیشتر در عمق عضله سینه مرغ ظاهر می گردد را یک عارضه متابولیک ناشی از عدم خونرسانی کامل به عضله عمقی سینه مرغ عنوان کرد و افزود: عدم خونرسانی منجر به نکروز در این عضله می شود که بعد از کشتار خود را به رنگ سبز در عمق عضله سینه نشان می دهد.

دکتر نگارستانی با اشاره به اینکه این عارضه در زمان قطعه کردن و بسته بندی مرغ مشاهده می شود و در لاشه مرغ کامل قابل تشخیص نمی باشد،این اطمینان را داد در صورتیکه مصرف کننده با این عارضه روبرو شد می تواند پس از جدا کردن محل سبز شده بقیه قسمت های مرغ را استفاده کند.

وی با تاکید بر بی خطر بودن این عارضه بر سلامت جامعه، خاطرنشان کرد: این مشکل بیشتر در مرغ های با وزن بالای 1800 گرم مشاهده می شود و به مصرف کنندها توصیه می کنیم: از مرغ هایی با وزن 1800 - 1200گرم در سبد خانوار استفاده کنند، تا ضمن برخورداری از گوشت مرغ با کیفیت از لحاظ میزان پروتئین چربی کم، از طعم خوش خوراکی آن نیز بهره مند شوند.

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جواناينجا کليک کنيد.

انتهای پیام/ی


برچسب ها: بی خطر ، مرغ ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۰:۰۹ ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
همش دروغه معلوم نیست چه زهر ماری به خورد این مرغ ها میدن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۷
عجب