به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از اصفهان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی
اصفهان بازرسان بهداشت محیط
در راستای کنترل و نظارت ویژه بر مراکز تولید، عرضه و فروش مواد غذایی موفق به
شناسایی یک باب کارگاه تولید و بسته بندی غیرمجاز آبلیمو و آبغوره نمودند که در
شرایط کاملاً غیربهداشتی اقدام به تولید و بسته بندی در ظروف مختلف می کرد .
در این اقدام علاوه بر تعطیلی کارگاه حدود 5000 کلیوگرم آبلیمو و آبغوره غیرمجاز به
همراه ابزار و لوازم کار توقیف شد .
انتهای پیام/پ
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.