کارگاه غیرمجاز تولید و بسته بندی آبلیمو و آبغوره در اصفهان تعطیل شد .

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از اصفهان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بازرسان بهداشت محیط در راستای کنترل و نظارت ویژه بر مراکز تولید، عرضه و فروش مواد غذایی موفق به شناسایی یک باب کارگاه تولید و بسته بندی غیرمجاز آبلیمو و آبغوره نمودند که در شرایط کاملاً غیربهداشتی اقدام به تولید و بسته بندی در ظروف مختلف می کرد . 

در این اقدام علاوه بر تعطیلی کارگاه حدود 5000 کلیوگرم آبلیمو و آبغوره غیرمجاز به همراه ابزار و لوازم کار توقیف شد .



انتهای پیام/پ



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.