به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از همدان؛علی عدالتی مرفه با بیان اینکه در همدان 202 آرایشگاه مردانه دارای پروانه کسب فعالیت میکنند، اظهار داشت: 80 واحد صنفی آرایشگاه مردانه در همدان پروانه فعالیت یکساله دارند و 30 تا 35 واحد نیز در دست اقدام برای اخذ پروانه کسب هستند.
وی با اشاره به اینکه آرایشگاههای مردانه به سه درجه یک، درجه دو و ممتاز تقسیم میشود، افزود: برای تعیین و درجه بندی آرایشگاه مردانه 23 ضابطه قانونی پیش بینی شده و اگر واحد صنفی موفق به اخذ تمام این مراحل شود به درجه ممتازی میرسد.
رئیس اتحادیه آرایشگران برادر همدان بیان کرد: در درجه بندی آرایشگاه مردانه مکان جغرافیایی و در واقع بالای شهر و پایین شهر بودن ملاک نیست بلکه آرایشگاه باید بتواند آیتمهای را اخذ کند.
وی تصریح کرد: اگر یک آرایشگاهی بتواند ضوابط خاص را که اتحادیه پیش بینی کرده را رعایت کند از درجه دو به درجه یک و ممتاز ارتقاء مییابد.
عدالتی مرفه عنوان کرد: متراژ مغازه، سابقه صنفی مغازه، لوازم و امکانات که به مشتری ارائه میشود مانند صندلی برقی، تهویه مطبوع، آبگرم و شستشو در ارتقاء درجه آرایشگاه مردانه محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه در سطح شهر همدان تعداد سه آرایشگاه مردانه با درجه ممتاز فعالیت میکنند، گفت: در همدان 113 آرایشگاه مردانه با درجه یک و 201 واحد نیز درجه دو هستند.
رئیس اتحادیه آرایشگران برادر همدان با بیان اینکه هزینه آرایش داماد براساس توافق طرفین است و دستورالعملی مبنی بر قیمت گذاری این خدمت از سوی آرایشگران وجود ندارد، عنوان کرد: تخلف خاصی در مورد ارائه خدمات از آرایشگران نداریم و معدود مواردی مبنی بر خراب شدن مو داریم که این شکایت نیز بیشتر به زیاد و یا کم کوتاه شدن موی س مشتریان اشاره میکند.
وی قیمت اصلاح ساده موی سر را در آرایشگاههای درجه یک را هشت هزار تومان دانست و تأکید کرد: قیمت اصلاح ساده موی سر در آرایشگاههای درجه دو نیز شش هزار و 500 تومان است.
عدالتی مرفه در بخش دیگری از سخنانش به هزینههای بالای برق در آرایشگاههای مردانه اشاره کرد و افزود: هزینههای برق، مالیات و آب درآرایشگاهها بالا بوده و اکثر آرایشگران توان پرداخت چند صد هزار تومان پول برق را ندارند.
وی بیان کرد: در چند سال گذشته ماشین اصلاح موی سر 18 هزار تومان بود که به 180 هزار تومان افزایش یافته و موتور سشوار از چهار هزار تومان به 44 هزار تومان افزایش یافته است.
رئیس اتحادیه آرایشگران برادر همدان گفت: آرایشگران مردانه برای بیمه تأمین اجتماعی باید ماهیانه 270 هزار تومان پرداخت کنند و با جمع هزینههای چند صد هزار تومانی برق، آب و مالیات با درآمدهای آرایشگران مطابق نبوده و آرایشگاهها در پرداخت این هزینهها با مشکل مواجه هستند.
انتهای پیام/پ
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.