وی افزود: مدیریت نرمافزاری، هماهنگی مسئولان و افزایش تعاملات فرهنگی و اجتماعی مردم الزامات توسعه هستند که اگر تحقق یابد مسایل فیزیکی و سختافزاری نیز به دنبال آن حل خواهد شد.
فرماندار ملکان هم در این نشست گزارشی از وضعیت شاخصهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این شهرستان، همچنین اقدامات انجام یافته طی دو سال گذشته و عملکرد سند تدبیر توسعه شهرستان ارایه کرد.
جهانگیر اسکندرزاده از اجرای 19 طرح هادی روستایی، آبرسانی به 10 روستا، اجرای شش کیلومتر شبکه فاضلاب، احداث 8 خانه بهداشت روستایی و اجرای آبیاری تحت فشار در 100 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در دو سال اخیر خبر داد.
وی با اشاره به مشکلات و نیازهای شهرستان ملکان، خواستار احداث تصفیهخانه فاضلاب، ساماندهی سایت مسکن مهر، واگذاری اراضی گلخانهای، استمهال وامهای کشاورزی، احداث راه اصلی ملکان به لیلان، توسعه اورژانس بیمارستان و تکمیل مصلای ملکان شد.
اسکندرزاده همچنین با ارایه گزارشی از روند پیشرفت اجرای سند تدبیر توسعه شهرستان ملکان شامل چهار هسته کلیدی اصلاح الگوی کشت، بهرهبرداری بهینه از باغات انگور، توسعه صنایع تبدیلی و توسعه صنایع فولادی و معدنی، عدم ارایه تسهیلات بانکی را مهمترین مشکل سرمایهگذاران طرحهای پیشبینی شده در این سند ذکر کرد.