به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛حسن نوروزی با بیان اینکه دستگاههای اداری این استان به دلیل وضعیت اعتبارات جاری و هزینهای خود قدرت کمک به سایر دستگاهها در برگزاری برنامهها را ندارند، اظهار کرد: برخی دستگاهها میتوانند با رایزنی که از مرکز داشته باشند اعتبارات مورد نیاز برای برگزاری برنامههای خود را جذب کنند.
وی از آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی یاد کرد که قادر است از این اعتبارت ملی استفاده کند، گفت: برای مثال اعتباراتی در زمینه سازمان دانشآموزی و بسیج دانشآموزی و اردوی راهیان نور امسال در پیوست قانون بودجه در اختیار آموزش و پرورش است که میتوانند با رایزنی که با وزارت دارند از این اعتبارات استفاده کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی ادارات هستند که اعتبارات آنها را از طریق استانی تأمین میکنیم اما برخی ادارات مانند آموزش و پرورش اعتبارات آن متمرکز است که باید مسئولان استانی در هنگام نیاز با وزارتخانه خود ارتباط برقرار کنند.
وی در همین زمینه در پاسخ به سؤالی در خصوص عدم اختصاص اعتبارات ماده 180 مناطق محروم به آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: این موضوع دلیل خاصی دارد چرا که میانگین تعداد دانشآموز در هر کلاس درس این استان پایینتر از میانگین کشوری است.
نوروزی افزود: برای مثال میانگین تعداد دانشآموز در هر کلاس درس در یاسوج با احتساب مدارس روستایی 20 دانشآموز در هر کلاس و در گچساران 16 و در کهگیلویه 18 دانشآموز است.
وی گفت: اما این میانگین در کشور و برای پرداخت اعتبارات ماده 180 به میزان هر کلاس درس 23 دانشآموز است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: به همین دلیل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در سال آینده هم نمیتواند از اعتبارات ماده 180 استفاده کند.
وی در ادامه با درخواست از مدیران برای اینکه در نشستها، درخواستهایی که از عهده استان برنمیآید را مطرح نکنند، افزود: برای مثال وقتی اعتبارات یک دستگاه به صورت متمرکز است نباید انتظار دریافت کمک از طریق استانی را داشته باشد و یا اینکه انتظار داشته باشند دستگاههای دیگر به آنها کمک کنند.
انتهای پیام/ز