به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مسوول امور بانوان آموزش و پرورش رودخانه گفت: غذاهای سالم، گیاهی و بومی را در گروه های شیرینی، سبزیجات، ترشی جات، غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی، نان محلی تَنکی و انواع لبنیات محلی در این جشنواره غذایی به نمایش گذاشته شد.
سهیلاصادقی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی غذاهای سالم، الگوی مصرف صحیح قند، نمک و چربی، توانمند سازی دانش آموزان در زمینه پخت غذا و ایجاد فضای سالم رقابت اعلام کرد.
وی اضافه کرد:۵۰دانش آموز و تعدادی از اولیاء در این جشنواره شرکت کردند.
انتهای پیام/ب